Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
25.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Τι θα μας λέγουν αύριο οι υπεραπατεώνες του τέρατος που φέρει το όνομα Ε.Ε., δηλαδή οι Τιμαριώτες του οίκου της ανηθικότητας!

    Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou

    Omne agens agit propter finem! Οποιος εχει ένα συγκεκριμενο μοτιβο συμπεριφερεται αντιστοιχα!

     

     

    Δεν μας το λενε ακομη εμας τους ηλιθιους ευρωπαιους του τερατος που φερει ψευδεπιγραφα το ονομα Ε.Ε.: Το τερας αυτό επεζησεν ακριβως την ημερα ιδρυσης του, δηλαδη την 12.02.1992. Ενώ δειλα δειλα μασουν κατι για τον «Ένα Κοσμο» στον οποιον μελλοντικα θα ζουμε, αποφευγουν όμως ακομη εξυπνα να γνωστοποιησουν λεπτομερειες, φοβουμενοι την εξεγερση των λαων της ευρωπης κατά τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο. Οι ηλιθιοι ευρωπαιοι όμως προαισθανονται το τι θα τους λενε αυριο οι τιμαριωτες του οικου της ανηθικοτητας: Ακριβως τα αντιθετα απ’ ότι τους λεγανε κατά συνεχεια από την 07.02.1992 εως σημερα, δηλαδη ότι μονο η Ε.Ε. του Μααστριχτ είναι σε θεση να ικανοποιη τις επιθυμιες των λαων της Ε.Ε. Από αυριο όμως το τερας αυτό δεν θα είναι πλεον σε θεση (Ιδε την λεηλασια της Ελλαδος των ημερων μας) παρα μονο όταν υπαχθει κατω από μιαν παγκοσμια διακυβερνηση!

    Δεν προκειται όμως για κατι το τελειως νέο. Αυτό με μια σειρα επιχειρηματων μας είναι από το 1944 γνωστο. Και τοτε οι αρχιτεκτονες του τερατος που φερει το ονομα Ε.Ε., που δεν ηταν αλλοι από μελη του διεθνους ολιτικου σιωνισμου, ηταν κατά μιας ανεξαρτητης ευρωπης και υπερ μιας υπαγωγης κατω από μια παγκοσμια διαυβερνηση. Αυτό που θα μας το σερβιρουν από αυριο οι απατεωνες του σημερινου τερατος που φερει το ονομα Ε.Ε. μπορει να το διαβαση ο κάθε αναγνωστης στο βιβλιο: «Μ.Β. Schnapper, Regionalism and World Organisation. Post-war Aspeckts of Europe’s Global Relationships. A Symposium oft he Institute on World Organisation, Washington D.C. 1944».

    Εδώ θα αναφερει και θα σχολιασει ο γραφων τα περιφημα επιχειρηματα τους:

    1. «Δια μεσω των τελευταιων 300 χρονων ισχυεν μια από τις βασικες στην πραξη αρχες της πολιτικης επιστημης, δηλαδη της μη αναμειξης στα εσωτερικα θεματα μιας χωρας. Παρ’ ολο που η τοποθετηση αυτή και στο θεμα των δικαιωματων των μειονοτητων μιας χωρας παρεμεινεν αμετακινητη, θα ανατραπει ριζοσπαστικα για υπερεθνικους λογους, δηλαδη για λογους που εχουν να κανουν με την παγκοσμια διακυβερνηση του πλανητη μας».

    Εξηγηση:
    Η αρχη της μη αναμειξης στα εσωτερικα θεματα μιας χωρας μελους της Ε.Ε. καταργηθηκε ηδη με την συνθηκη του Μααστριχτ. Η Κομισιον της Ε.Ε. αναμιγνυεται μαζικα στα εσωτερικα θεματα μιας χωρας μελος ακομη και εκει που δεν της πεφτει κανενας λογος. Ετσι που συμπεριφερονται σημερα τα οργανα της Ε.Ε. σε κάθε μελος κρατος θα συμπεριφερονται αυριο και τα μελη της παγκοσμιας διακυβερνησης και για την Ε.Ε. ως ολοτητα. Με την απλη και φθηνη αιτιολογια περι «παγκοσμιων λογων» θα ρυθμιζουν τα παντα χωρις να ρωτουν κανεναν από τους ηλιθιους ευρωπαιους. Και την τραγελαφικη αυτή κατασταση, όπως και αυτης του τερατος της Ε.Ε., θα ονομαζουν οι τιμαριωτες του οικου της ανηθικοτητας «Δημοκρατια!». ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!

    1. «Η δικαιδοσια των μελων κρατων της Ε.Ε. να κλεινουν μεταξυ τους συμφωνιες π.χ. Μνημονια, θα μεταφερθει σε μια οργανωση για ικανοποιηση των απαιτησεων για συλλογικη ασφαλεια και ευημερια».

    Εξηγηση:
    Ηδ η συνθηκη του Μααστριχτ της 12.02.1992 (Αρθρο J) περιοριζει σημαντικα της δικαιοδοσια αυτή των κρατων μελων της Ε.Ε. όχι όμως τοσο πολύ όπως θα απαιτησει αυριο η παγκοσμια διακυβερνηση για υλοποιηση μιας παγκοσμιας συλλογικης ασφαλειας. Η συμφωνιες μεταξυ των κρατων μελων της Ε.Ε. θα γινουν μακρινο παρεςλθον…..

    1. «Οι λογοι για τους οποιους γινονται αναγκαιες ηπειρωτικες ή σχεδον ηπειρωτικες οργανωσεις στις πυκνοκατοικημενες περιοχες του πλανητη μας, μπορουν να ταξινομηθουν στους τομεις: Τεχνολογια, Οικολογια, Ανθρωπισμος και Αναγκαιοτητα Ασφαλειας. Αυτοι εχουν αποκλειστικα πολιτικο χαρακτηρα. Βεβαιως τα σχετικα σοβαρα προβληματα δεν είναι δυνατον να αντιμετωπισθουν με τις ηπειρωτικες οργανωσεις, διοτι απαιτουν τα προβληματα αυτά υπερ-υπειρωτικα εργαλεια….»

    Εξηγηση:
    Προς το παρων οι απατεωνες της εξουσιας του τερατος που φερει το ονομα Ε.Ε. ως τιμαριωτες του οικου της ανηθικοτητας δεν ελεγχουν πολλα πραγματα από την ως ανω κατασταση. Αυριο όμως οι ιδιοι ανθρωποι θα διαλαλουν προς τους ηλιθιους ευρωπαιους, ότι η λυση των προβληματων τους αλλα και αυτων της οικολογιας και της παγκοσμιας ειρηνης απαιτει την παγκοσμιο διακυβερνηση.

    1. «Πολιτικα, οικονομικα και στρατηγικα ενδιαφεροντα δεν μπορουν να κατανεμονται κατά περιοχες. Όπως και η ιδια η παγκοσμια ειρηνη, είναι τα ενδιαφεριντα αυτά      μεταξυ τους αδιαχωριστα. Η μεχρι τουδε εμπειρια δειχνει ότι οι κατά περιοχες ενωσεις κρατων χωρις έναν ενιαιο και παγκοσμιο ελεγχο κινδυνευουν από πολλους και ασταθμητους παραγοντες με δημιουργια επικινδυνων εντασεων και καταστασεων που απειλουν την εξασφαλιση της ασφαλειας και της ειρηνης».

    Εξηγηση:
    Η γελοιοτητα στο ως ανω επιχειρημα είναι οφθαλμοφανης διοτι το επιχειρημα αυτό αγνοει «Το συμβουλιο Ασφαλειας και Συνεργασιας στην Ευρωπη» και «Τον χαρτη του Παρισιου για μια νεα Ευρωπη»!. Ενώ σημερα οι γελειοι τιμαριωτες του οικου της ανηθικοτητας που πλαισιωνουν τα οργανα της Ε.Ε. γκαριζουν για μια «ενισχυμενη Ε.Ε.», οι ιδιοι αυριο ‘η οι αντικαταστες τους θα γαυγιζουν για την αναγκαιοτητα υπαγωγης της Ε.Ε., με στηριξη του ΟΗΕ, σε μια παγκοσμια διακυβερνηση Αλλα τι λεει εδώ ο γραφων! Οι μα’ι’μουδες της εξουσιας της Ε.Ε. σιωπηλα ηδη το κανουν….

    1. «Και σε αυτά δεν είναι καθ’ολου ευνοητο, ότι σημερα η πλειοψηφια του πληθυσμου μιας περιοχης του πλανητη μας μπορει να θεωρη την περιοχη του ως ιδιοκτησια του με δικαιοδοσιες επι των υπαρχοντων εκει αποθεματων στρατηγικων στερεων, υγρων και αεριων πρωτων υλων διοτι η διατηρηση ‘η η αξιοποιηση αυτων ανηκει στην αποκλειστικοτητα της παγκοσμιας διακυβερνησης».

    Εξηγηση:
    Το συνθημα «η Ευρωπη στους Ευρωπαιους» υπηρξε ηδη από το 1944 ένα οπλο παραπλανησης των λαων της Ευρωπης. Οι αρχιτεκτονες της Ε.Ε. από την αρχη εργαζονταν για τον «Ένα Κοσμο».

    1. «Ακομη και στην ολοτητα της η Ε.Ε. χωρις την Ρωσια θα αποτυγχανε σχετικα με τους στοχους της δημιουργιας της, δηλαδη δεν θα γινονταν ποτε μια ανεξαρτητη οικονομικη οντοτητα. Παντοτε αυτή θα αγοραζε εκτος της επικρατειας της το 46 % των υλικων αναγκων της και θα εξηγαγε το 36 % της παραγωγης της. Ο θαθμος της οικονομικης εξαρτησης των μεμονομενων μελων κρατων ‘η ομαδων κρατων της Ε.Ε. εκτος της επικρατειας της θα ηταν μεγαλυτερος από την ολοτητα της Ε.Ε. και δη σε τετοιο βαθμο που θα εκανε αναποφευκτη την παγκοσμια διακυβερνηση».

    Εξηγηση:
    Πρεπει εδώ να ξεκαθαριστει η κατασταση. Το ότι οι παγκοσμιοι τοποτηρητες ενδιαφερονται για την οικονομικη κατασταση της Ε.Ε. περισσοτερο από τους Ευρωπαιους οφειλεται στον σχεδιασμο του «Ενός Κοσμου». Γι’αυτό αλλωστε εκδηλωθηκε προσφατα και το ενδιαφερον του νυν Προεδρου των ΗΠΑ για την οικονομικη κατασταση και σωρτηρια(;) της Ελλαδος. Οι ηλιθιοι ευρωπαιοι της σημερον τιποτε δεν κατανοησαν από τις εμπειριες και από την ικανοτητα των θυγατερων και υιων του Αβρααμ πανω σε θεματα ανακατανομης προς το συμφερον τους του παγκοσμιου πλουτου.

    1. «Τοπικες ενωσεις κρατων δεν εχουν καμμια πιθανοτητα επιτυχιας υπαρξης και προοδου εάν αυτές δεν υπαχθουν προηγουμενως σε ένα συστημα παγκοσμιας διακυβερνησης, καλυπτοντας ετσι ταυτοχρονα την πολιτικη τους ασφαλεια και τις οικονομικες τους αναγκες»

    Εξηγηση:
    Ο χωρος επιρροης της σημερινης Ε.Ε. δεν μπορει να διατηρηθη εσαει όπως το δειχνουν οι εξελιξεις στο περιγυρω της. Ο στρατιωτικος και ο πνευματικος αφοπλισμος του παγκοσμιου πληθυσμου θα δημιουργηση οικονομικες επαρχιες χωρις παρελθον και μελλον, χωρις πατριδα και τον δημιουργο του συμπαντος και με τροφο για την γεννηση της παγκοσμιας Δικτατοριας κατευθυνομενης από τον Οικο της ανηθικοτητας που θα ρυθμιζει και την αποκλειστικοτητα για την κυκλοφορια του χρηματος σε ένα κοσμο που τα παντα θα αγοραζονται και θα πολουνται με κυριαρχια της σκλαβιας. Αλλωστε για τους Ιδιους λογους η Ε.Ε. του Μααστριχτ κυβερναται ηδη δικτατορικα.

    Οι ασκουντες σημερα φαινομενικα εξουσια στην Ε.Ε. είναι φθηνοι Τιμαριωτες του οικου της ανηθικοτητας, δηλαδη δεκτες διαταγων προς εκτελεση και τιποτε άλλο. Εάν κατά λαθος ξεφυγουν από την γραμμη που τους χαραχθηκε τους παιρνει χωρις επιστροφη ο διαβολος. Προκειται για αξιολυπητα ανθρωπακια και μελη διαφορων στοων, δηλαδη δημιουργηματων του οικου της ανηθικοτητας.

    Εάν δεν εξαφανισθουν μια για παντα από τον φλοιο του πλανητη μας οι κατοικοι του οικου της ανηθικοτητας δεν θα γεννηθει ενας καλυτερος κοσμος με ένα ευτυχισμενο πληθυσμο. Εάν οι ετσι ονομασθεντες ευρωπαιοι της σημερινης Ε.Ε., που κάθε άλλο παρα Ευρωπαιοι είναι, επιθυμουν να συνεχισουν να ζουν ως σκλαβοι του οικου της ανηθικοτητας και να πληρωνουν και από επανω, ας το κανουν χωρις όμως την Ελλαδα. Αυτοι αποτελουν ετσι και αλλως ένα ποιμνιο προβατων που ζουν για να βοσκουν στα γηινα και στα καταπρασινα χωραφια της αλλης ζωης.

    Στα χωραφια του πλανητη μας βοσκει και η γερμανικη (;) εφημεριδα «Bild» η οποια την 20.07.2015 εκδοθηκε με τον κυριο τιτλο: Η ελληνικη λιστα για πωλησεις Νησων, Αμμουδιων, Σταδιων: Ότι τωρα ερχεται κατω από το σφυρι!

    Τα σιωνιστικα γουρουνια της ως ανω γερμανικης(;) εφημεριδας ξεχασαν να συμπεριλαβουν στην λιστα πωλησης και την «Ακροπολη των Αθηνων»! ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!

    Ο γραφων ως διαβητικος δεν μπορει δυστυχως να φαη τοσο πολύ οσο επιθυμει να κανη εμετο!

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    22.07.2015

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com