Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
29.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Το ελληνικό δημοψήφισμα της 05.07.2015 και η Subprime-Κριση της Ευωπαϊκής Ένωσης

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Εάν η σημερινη ελληνικη «Κριση» δεν είναι «οικονομικη» αλλα «χρηματοπιστωτικη», δηλαδη εάν ο σχεδιασμος του ΔΝΤ στην πραγματικοτητα εγινε για «χρηματιστικους» λογους, αυτή θα διατηρειται οσο καιρο υπαρχουν ακομη μεσα χρηματοδοτισης


    Ο γραφων το εχει τονισει πολλες φορες στην αρθρογραφια του περι της Ε.Ε.: «Οι Λειτουργοι της Ε.Ε., δηλαδη οι θυγατερες και οι υιοι του Αβρααμ του ομιλου αυτου, είναι αυτοι οι οποιοι θρυψαλουν την δημοκρατια στην ευρωπη». Την Ευρωπη κυβερνουν παιδαρελια! Η δημοκρατικη εποχη της Ε.Ε. τεινει προς το τελος της. «Ο Μαυρος εξεπληρωσε τις υποχρεωσεις τους ο Μαυρος μπορει να φυγη». «Η Ελλας εξεπληρωσε τις υποχρεωσεις της, η Ελλας μπορει να φυγη». Οποιος απορει για την «περιεργη» κατανοηση περι δημοκρατιας των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, των λειτουργων της Ε.Ε. και των παραφυαδων αυτων, δεν κατανοησε ότι από την αρχη η Δημοκρατια στην Ε.Ε. ηταν μονο το Μεσο για τον Σκοπο. « Η ενωμενη Ευρωπη του Μααστριχτ μπορει να ειναι μονο μια διδακτορικα κυβερνωσα Ευρωπη».

    Αυτό απεδειξεν και το τελεσιγραφο των «εταιρων» μετα την ατερμονη διαπραγματευση, αλλα και την διακοπη της. Τα παιδαρελια που κυβερνουν σημερα την Ευρωπη παιζουν παιχνιδια επικινδυνα επειδη είναι ανικανα να κατανοησουν ότι η επιβολη στην Ελλαδα συνεχως προσθετων μετρων, δηλαδη σε μια οικονομια που διαχρονικα ρημαζεται καταστρεφει την παραγωγικη της βαση, μπλοκαρει κάθε αναπτυξιακη ροπη και σηματοδοτει τον επερχομενο θανατο.

    Το ελληνικο ξεσπασμα είναι απολυτα δικαιολογημενο!

    Ως προς τους Λειτουργους της Ε.Ε., προκειται για Τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου και για Εχθρους της Ευρωπης με δημοκρατικο και αυτό για το θεαθηναι μανδυα. Καθημερινα διαδιδουν ψευδη περι της Ελλαδος στους λαους του πλανητη μας. Μεχρι σημερα δεν ξεχασαν τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη….. Την αξιοπρεπεια όμως του Ελληνικου Λαου δεν μπορει να θιγη ο κάθε Wolfgang Schäuble. Ο Ελληνικος Λαος από το 2008 συστηματικα ταπεινωνεται, δυσφημιζεται και τελεσιγραφικα εκβιαζεται για να σωθη δηθεν από την Τρο’ι’κα ‘η από τους θεσμους. Ηδη το Σαββατο της 26.06.2015 – Ημερα της δημοσιοποιησης και της εγκρισης από την Βουλη των Ελληνων του Δημοψηφισματος για την 05.07.2015 – συζητουσαν οι υπουργοι οικονομιας της Ε.Ε. μεταξυ αλλων και για ένα Σχεδιο Β’ και μπο’υ’κοταραν το Δημοψηφισμα των Ελληνων με διατυπωσεις ως: «Οι Ελληνες θα αποφασισουν την 05.07.2015 για μια συμφωνια, η οποια δεν βρισκεται πλεον στο τραπεζι των διαπραγματευσεων, δηλαδη η προταση πακετο για μεταρρυθμισεις και αποταμιευσεις δεν ισχυει πλεον!».

    Ταυτοχρονα δηλωναν οι ως ανω απατεωνες, ότι η Ελλας παραμενει μελος της ευρωζωνης και της Ε.Ε. Το εάν όμως η Ελλας παραμενει ‘η όχι είναι ένα θεμα που αποφασιζει ο ελληνικος λαος και όχι οι ως ανω απατεωνες. Η γερμανιδα καγκελαριος Angela Merkel η οποια απευθυνθηκε προς την ελληνικη κυβερνηση για να αποδεχθη την δηθεν «ιδιαιτερα γενναιοδωρη προσφορα» του ΔΝΤ, της Κομισιον της Ε.Ε. και της ΕΚΤ, προειδε το Σαββατο της 26.06.2015 ως χαρακτηριστικη ημερα για την κριση της Ελλαδος. Ότι και εάν προβλεπει ‘η δεν προβλεπει η ως ανω κυρια, για εμας τους Ελληνες είναι τελειως αδιαφορο! Ενώ ο γερμανος υπουργος οικονομιας σαρκαστικα κραυγαζε «Η 30. Ιουνιου είναι η 30. Ιουνιου!» τονιζε ο Πολωνος και ο προεδρος της επιτροπης της Ε.Ε. Donald Tusk «Βρισκομαστε πλησιον της ημερας, κατά την οποια το παιχνιδι με την Ελλαδα βαινει προς το τελος του».

    Ναι και; Δοξα στον Δια! Οι Τιμαριωτες του Σιωνισμου θα μπορουν από δω και περα να παιζουν με την Πορτογαλια, Ισπανια, Ιταλια και με οποιον αλλον θελουν!

    Τι νοειται με την Subprime-Κριση της Ε.Ε.;

    Η λεξη «Subprime» σημαινει κατι το «κατωτερο». Subprime-δανειακα προ’ι’οντα ονομαζονται επισης ως Liars Loans, δηλαδη ως Ψευδοδανεια. ΟΙ δανειοαπατεωνες παροτρυνουν τους δανειοληπτες στις διαπραγματευσεις να αποκρυβουν τα γνησια περιουσιακα τους στιχεια χωρις κανεναν ελεγχο και να τα «χτενιζουν» προς τα ανω. Ως ξυλεφτες δανειων επιφορτιζουν μετα στους εγκρινοντας τα δανεια για την συμμετοχη και αυτων στις προμηθειες των δανειακων συμβασεων. Αυτοι πωλουν στην συνεχεια εκεινα τα εγγραφα, στα οποια οι συμφωνιες των δανειακων συμβασεων καταγραφονται για τις τραπεζες οι οποιες με την σειρα τους τα πωλουν σε άλλες τραπεζες ‘η σε ασφαλιστικους οργανισμους.

    Τα ετσι ονομασθεντα οικονομικα προ’ι’οντα, δηλαδη οι συμβασεις, στις οποιες συμφωνουνται και οι πληρωμες τοκων για να αποκτησουν την καταλληλη εγκυροτητα χρειαζονται μια ποιοτικη βουλα. Αυτή δινεται από τις πιστοληπτικες αμερικανικες εταιρειες Standard and Poors (S&P), Moody’s και Fitch. Οι συνεργατες των ως ανω εταιρειων ελεγχουν την πιστοληπτικην ικανοτητα και εκτιμουν την ποιοτικη αξια των προς ελεγχο εγγραφουν και αξιοχαρτων με μεθοδους που ποτε δεν τους κανουν γνωστους. Στην περιπτωση των Subprime-δανειων είναι χαρακτηριστικο που οι ως ανω πιστοληπτικες αμερικανικες εταιρειες σε καμμια περιπτωση δεν δραστηριοποιηθηκαν. Χωρις ελεγχους όμως τα βαθμολογησαν τα εγγραφα με τον περιζητητο βαθμο «ΑΑΑ» (Τριπλο-Α), που επισης σημαινει, ότι δηθεν είναι τοσο καλα ώστε να μην υπαρχη κανενα ρισκο στα αξιοχαρτα αυτά.

    Περιπου εδώ αρχισε η μεγαλη απατη για τους λαους της Ε.Ε.! Οι Τιμαριωτες των «Μεγαλοαπατεωνων» σε ολες τις χωρες μελη της Ε.Ε. αρχισαν να εκτελουν ότι τους διεταξαν. Ο σημερινος προεδρος της ΕΚΤ, Mario Draghi, ο οποιος υπηρξε ο υπευθυνος στο γραφειο της Αθηνας της Goldman Sachs την εποχη που κατ’ εντολη του τοτε Πρωθυπουργου της Ελλαδος Κωστα Σημιτη ‘η Ααρον Μαρδοχα’ι’ Αβουρη, «χτενισε» τους ισολογισμους του ελληνικου κρατους και ετσι εθεσε τα θεμελια για την σημερινη τραγελογραφικη κατασταση της χωρας μας. Αυτη σε λιγο θα εφαρμοστει και στα αλλα κρατη μελη της Ε.Ε.!

    Η ομαδα των απατεωνων της Goldman Sachs δια του κυριου Mario Draghi κατωρθωσε στην Ευρωπη και κατά συνεχεια, αμεταβλητα και αναμφισβητητα οι φορολογουμενοι πολιτες να αναλαμβανουν τις κερδοσκοπικες απωλειες των τραπεζων. Η εισοδος συνεπως της Ελλαδος στην ευρωζωνη και η εκλογη το 2009 του Γεωργιου Παπανδρεου ως Πρωθυπουργου της Ελλαδος ηταν ένα καλα σχεδιασμενο στρατηγικο σχεδιο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου για την καταληψη και συνεχη ελεγχο της ευρωζωνης δια του ΔΝΤ.

    Ο ρολος του Γεωργιου Παπανδρεου ηταν «ο ρολος που επαιξε το Δουρειος Ιππος της Τροιας ‘η ο ρολος που επαιζε στην αρχαια εποχη ο μπηγματικος τραγος κατά την πολιορκια των πολεων». Με την μεθοδο αυτή και με τα χρεη τα μελη κρατη της Ε.Ε. εγιναν οι σκλαβοι των τραπεζων. Το περιφημο ESM της Ε.Ε. εγινε με χαρα αποδεκτο από τις κυβερνησεις των μελων κρατων, από τους δανειστες και από την «Αγορα», διοτι οι επενδυτες μπορουσαν μετα να αγοραζουν χωρις καμμια ανησυχια κρατικα ομολογα. Για να παραμεινουν οι απαιτησεις των δανειστων (τραπεζων) αμεταβλητες και βεβαιες, οι χρεομενες κυβερνησεις των μελων κρατων της ευρωζωνης της Ε.Ε. είναι υποχρεωμενες να γεμιζουν συνεχως τα ταμεια του ESM.

    Μετα την λεηλασια της ανατολικης Γερμανιας (DDR) επιλεχθη και διατηρειται ακομη από τους «παγκοσμιους Μεγαλοαπατεωνες» της Wall Steet της Νεας Υορκης και της City of London (τετραγωνικου μιλλιου του Λονδινου) η Ελλας, ως Μεσο για την επιτευξη του Σκοπου! Το αδυναμο μαρκο της ανατολικης Γερμανιας δεν υποτιμηθηκε όπως το 1948 το ναζιστικο μαρκο αλλα ανατιμηθηκε αποτελεσματικα κατά 300 εως 400 %. Και αυτό συνεβη όχι διοτι – όπως διατυμπανιζαν υποκριτικα πολιτικοι τυπου Wolfgang Schäuble και τα διαβρωμενα δυτικογερμανικα ΜΜΕ – θελησαν να βοηθησουν δηθεν τους μικρους αποταμιευτες της ανατολικης Γερμανιας, όχι δεν επεδιωκαν κατι τετοιο, και αναγκασθηκαν να το κανουν για αποκλειστικο συμφερον των παγκοσμιων Μεγαλοαπατεωνων. Τα καθαρματα αυτά με συνεργεια των Τιμαριωτων τους στην τοτε δυτικη Γερμανια τετραπλασιασαν τα χρεη της DDR. Με το δυτικογερμανικο μαρκο από την 1. Ιουλιου 1990 ξαφνικα για το τετραπλασιασμενο χρεος πληρωνουν οι φορολογουμενοι γερμανοι πολιτες και τετραπλασιασμενους τοκους και πανωτοκια. Και ουδεις είναι αντικειμενικα πληροφορημενος για να αντιδραση. Η σημερινη Καγκελαριος Angela Merkel αποσιωπα στον λαο της για το πραγματικο κρατικο χρεος της Γερμανιας (εξωτερικο και εσωτερικο) υψους κατά τους τελευταιους υπολογισμους 6,776 τρισεκατομμυριων ευρω. Η κατασταση στην Γερμανια δεν είναι τοσο ροδινη όπως εμφανιζεται. Η κυρια αυτή σε λιγο δεν θα γινεται πλεον ανεκτη από τον γερμανικο λαο.

    Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος με την συνεργεια του ΔΝΤ υποχρεωσε την συμμορια της γαλλογερμανικης πολιτικης ηγεσιας, της διοικησης της ΕΚΤ, της Κομισιον και της Επιτροπης της Ε.Ε. να αποπροσανατολισουν τους ευρωπαιους πολιτες. Τα Austeritäts-οικονομικα προγραμματα του ΔΝΤ για τον ελληνικο πληθυσμο υπηρξαν προγραμματα εκβιαστικα και πιεστικα για να ριξουν τους Ελληνες στην κακομοιρια και φτωχεια για να μπορουν οι εγχωριοι Τιμαριωτες τους (Τζορμπασηδες, Κεχαγιαδες, Κοτσαμπασηδες και πασης αλλης μορφης Τουρκογυφτοι) να πλουτιζουν ανενοχλητοι σε βαρος των Ραγιαδων τους. Η Ελλας χησιμοποιηθηκε από το ΔΝΤ ως περιπτωση τεστ του προγραμματος της που σε λιγο θα εφαρμοσει και στις άλλες μελη χωρες «Γουρουνια!» της Ε.Ε.

    Εάν η σημερινη ελληνικη «Κριση» δεν είναι «οικονομικη» αλλα «χρηματοπιστωτικη», δηλαδη εάν ο σχεδιασμος του ΔΝΤ στην πραγματικοτητα εγινε για «χρηματιστικους» λογους, αυτή θα διατηρειται οσο καιρο υπαρχουν ακομη μεσα χρηματοδοτισης. Και εάν τα μεσα αυτά από την περιοχη των δανειων τελειωσουν το αποτελεσμα θα είναι η επισημη πλεον φτωχευση της Ελλαδος. Οι ευρωπαιοι πολιτες οφειλουν κατά το ΔΝΤ να συνεχιζουν να στηριζουν μια στην πραγματικοτητα ανεπισημα ακομη φτωχευμενη χωρα. Η ηγετικη συμμορια της Ε.Ε. αποτελουμενη από την αρχη της κρισης απο τα γνωστα ονοματα Angela Merkel, Wolfgang Schäuble, Dominik Strauss-Kahn, Nicolas Sarkozy, Jean-Claude Trichet, Jose Manuel Barroso, Almunia κ.α. δεν προσατατευσε ως οφειλεν το χρημα των ευρωπαιων και την Ελλαδα από την λεηλασια (μιας χωρας μελος της Ε.Ε.) αλλα ανεχθηκε το εγκληματικο «κουρεμα» του ελληνικου χρεους που επιβαρενε αποκλειστικα τα εγχωρια ασφαλιστικα ταμεια και τους Ελληνας φορολογουμενους αφηνοντας ανεπαφους τα ξενα καθαρματα τα οποια προστατευονταν από τους παγκοσμιους Μεγαλοαπατεωνες.

    Είναι συνεπως και για την σημερινη ελληνικη κυβερνηση ένα ολεθριο λαθος να επιζητη ένα «νέο κουρεμα» που θα είναι ενα παρανομο φεσι περαν του ελληνικου λαου και για τους αλλους λαους της Ε.Ε. Κατι τετοιο δεν συμφερει τους Ελληνες! Δεν μας φταινε οι λαοι της Ε.Ε. μας φταινε οι Μεγαλοαπατεωνες και οι Τιμαριωτες αυτων! Δεν πρεπει συνεπως να γινομαστε μισητοι και αδικοι στους λαους της Ε.Ε.!

    Η ηγετικη συμμορια της Ε.Ε. γνωριζε με λεπτομερειες ότι το μεγαλυτερο μερος του εγκληματικου κρατικου χρεους της Ελλαδος ηταν κιβδηλο και γι’ αυτό μη βιωσημο. Ο υπουργος οικονομιας της Γερμανιας Wolfgan Schäuble ηταν ο ανθρωπος που το 2011 σε μια επιστολη του προς τον ευρωπαιον συναδελφο του και τοτε προεδρο της ΕΚΤ κ. Jean-Claude Trichet προτεινε, η Ελλας μαζι με το ΔΝΤ να λαβουν την δικαιοδοσια για εκουσια ανταλλαγη παλαιων με νεα ομολογα με τις δανειστικες τραπεζες. Με τον τροπο αυτό θα αποκτουσε δηθεν η Ελλας ένα χρονικο διαστημα 7 ετων για να είναι μετα σε θεση να ξεπληρωνει τα χρεη της. Στην πραγματικοτητα ηταν ένα καλοσχεδιασμενο σχεδιο του γερμανου υπουργου οικονομιας για να αποφευχθη το ρισκο την φτωχευσης της Ελλαδος δια της οποιας θα επιβαρυνονταν οι Mεγαλοαπαταιωνες και όχι οι φορολογουμενοι πολιτες.

    Ο κ. Wolfgang Schäuble είναι από την εποχη της λεηλασιας της ανατολικης Γερμανιας (DDR) ενας πιστος Τιμαριωτης των Μεγαλοαπατεωνων. Αυτοι γνωριζαν την πραγματικη οικονομικη κατασταση της Ελλαδος και παρ’ όλα αυτά ελαφρωσαν με τις γνωστες μεθοδους λεηλασιας και με το προσχημα σωτηριας των υπερχρεομενων χωρων τους ευρωπαιους πολιτες με πανω από 1 τρισεκατομμυριο ευρω.

    Η ασκουντες εξουσια στην Ε.Ε. δεν είναι τιποτε άλλο από αποδεκτες διαταγων από τους Μεγαλοαπατεωνες. Αυτοι εξαφανιζονται από το προσκηνιο της πολιτικης εάν τολμησουν και δεν πειθαρχησουν στις διαταγες.

    Το προβλημα της Ελλαδος μπορει να λυθη εάν η Ελλας εξασφαλισει την συμμαχια των ευρωπα’ι’κων λαων, για να σωθη η Ε.Ε. από τις ερπυστριες του ΔΝΤ, από τις ερπυστριες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Αντι οι υπευθυνοι της χρεοκοπημενης Ελλαδος (και αυτοι είναι οι ηγετες ολων των κομματων εξουσιας της Μεταπολιτευσης με τους   παρατρεχαμενους τους και δη χωρις καμμια εξαιρεση!) να γλειφουν τους «δολοφονους» της πατριδας μας για να συνεχιζουν να μας «σωζουν» με δανεικα, πρεπει να συνεργασθουν με την παρουσα κυβερνηση για να τους πανε μαζι τους ευρωπαιους πολιτες στα δικαστηρια ως συνεργους σε εγκλημα τοκογλυφιας με διαστασεις εγκληματος κατά της ανθρωποτητας. Ποτε δεν πρεπει να ξεχασουμε τους χιλιαδες Ελληνας νεκρους εξαιτιας των συνεπειων του εγκληματος των παγκοσμιων αυτων Μεγαλοαπατεωνων! Το ιδιο ισχυει και για τους Τιμαριωτες των Μεγαλοαπατεωνων στην ηγεσια της Ε.Ε.

    Τα καθαρματα αυτά γραφουν στα αρχυδια τους τους σημερινους κινδυνους που πραγματι διατρεχει η Ε.Ε., η Δημοκρατια και η ανεξαρτησια και ελευθερια και τα δικαιωματα των λαων της. Με υποκρισια διακηρυττουν οτι μας στηριζουν από ανθρωπισμο με το ΕLA (Emergency Liquidity Assistance) με την ελπιδα να επιρρεασουν τα αποτελεσματα του Δημοψηφισματος της 05.07.2015.

    Εσπευσαν τα καθαρματα αυτά, τα παιδαρελια που κυβερνουν σημερα την Ευρωπη και οριζοντιωποιηθηκαν με τα αλλα Εγχωρια καθαρματα, δηλαδη με την προδοτικη ελληνικη αντιπολιτευση για να μεταβαλλουν αυθαιρετα το περιεχομενο του δημοψηφισματος. Εδώ τιθεται το ερωτημα! Με ποια ιδιοτητα, με ποιο δικαιωμα επεμβαινουν τα παιδαρελια που ασκουν εξουσια στην Ε.Ε. για το ποιο θα είναι το περιεχομενο ενός καθαρα ελληνικου δημοψηφισματος; Οι γνησιοι Ελληνες δεν επηρεαζοινται και δεν τρομοκρατουνται!!!

    Οι παγκοσμιοι Μεγαλοαπατεωνες ως αρπακτικα και αγρια ζωα δεν δισταζουν να «ξεκοκαλιζουν» όπως εδειξε η DDR και η Ελλας ολοκληρα κρατη….με συνεργεια της ηγεσιας της Ε.Ε. και να «ριχνουν» δημοκρατικα εκλεγμενες κυβερνησεις ….. Επιδιωκουν συνεπως να ριξουν την παρουσα ελληνικη κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και να ξαναφερουν τους εγχωριους Τιμαριωτες τους στην εξουσια…..

    Οι πολιτες των μελων κρατων της Ε.Ε. πρεπει να κατανοησουν ότι ο πραγματικος στοχος των παγκοσμιων Μεγαλοαπατεωνων είναι να βαλουν «χερι» στις τσεπες τους. Μονο όταν καταλαβουν περι τινος προκειται, ότι δηλαδη σκοπημα αποπροσανατολιζονται με τους τεραστιους και ελεγχομενους μηχανισμους προπαγανδας που ελεγχουν, τοτε και τοτε μονο θα συμμαχισουν με τους Ελληνες πολιτες.

    Ελληνιδες και Ελληνες ξυπνηστε!!                                                                

    Ριξτε ΟΧΙ στο Δημοψηφισμα της 05.07.2015!!!

    Ειστε η Δυναμη που μπορει να σωση όχι μονο την Ελλαδα αλλα και την υπολοιπη Ευρωπη. Στειλτε το ΔΝΤ και το Ευρω πισω, εκει απ’οπου ηρθαν….

    Μην ακουτε τους εγχωριους Τιμαριωτες των Μεγαλοαπατεωνων. Η Ελλας εζησε και επεζησε 3000 χρονια με την «Δραχμη» και θα ζησει και θα επιζησει και αλλα 3000 παλι με την «Δραχμη»!

    Το ΟΧΙ της 05.07.2015 δεν αναφερεται σε καποιο πολιτικο κομμα γιατι είναι μονο και ολοκληρωτικα ελληνικη ψηφος, είναι ψηφος για την Πατριδα μας και εναντιον ολων των καθαρματων πασης προελευσης, είναι ψηφος εναντιων των Βαρβαρων που επιχειρουν να μειωσουν τους Ελληνες!

     

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    30.06.2015

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com