Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
28.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Αντιπροτάσεις στις αγιοποιήσεις

    Μια συζήτηση, που μόνο καλό μπορεί να κάνει. Αν τηρηθούν οι κανόνες του διαλόγου

     

    Καλημέρα σε όλες και σε όλους,

    αναδημοσιεύω παρακάτω τις απόψεις αγαπητών συμπατριωτών μας για ένα θέμα, που θα έπρεπε να μας ενώνει και να μη μας χωρίζει. Για για το καλό και το μέλλον του τόπου μας.

    Διάβαζα προ καιρού, ότι κατα τις συζητήσεις που γίνονται στη Βουλή, οι ομιλούντες εκθέτους τις απόψεις του κόμματός τους για το Άλφα ή το Βήτα θέμα χωρίς να λαμβάνουν καθόλου υπ‘ όψιν αυτά που είπε ο προλαλήσαντας. Το αποτέλεσμα είναι βέβαια μηδέν, γιατί η συνήθως εμπαθής ομιλία του ενός βουλευτή και το επίσης εμπαθές κόντρα του επόμενου δεν καταλήγουν σε καμμία περίπτωση σε κάποια ωφέλιμη για τον τόπο απόφαση. Στην πραγματικότητα γίνονται πρώτα για να δείξουν, ότι οι ομιλητές αγωνίζονται ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ και δεύτερον για να βγάλουν τα αποθημένα τους, που καλά θα έκαναν να τα βγάζουν σε κάποια ομάδα αυτογνωσίας υπο την επίβλεψη ψυχολόγου/ψυχιάτρου, παράδειγμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που χρησιμοποιεί/χρησιμοποιούσε για τέτοιους σκοπούς τις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου ή χώρους με συγκεντρωμένα πλήθη (ΕΡΤ και αλλού).

    Στην Ελλάδα χρειαζόμαστε λοιπόν έναν διάλογο, που μόνο αυτός μπορεί να γίνει μια κινητήρια δύναμη για την απο κοινού λήψη χρήσιμων για τον τόπο μας αποφάσεων. Στόχος δε μιας τέτοιας συνομιλίας θα πρέπει να είναι η προσπάθεια πειθούς του συνομιλητή με τον λόγου, την παράθεση λογικών επιχειρημάτων και την επιθυμία μιας τελικής σύγκλισης των ιδεών των συνομιλούντων για το καλό ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ή του ΕΓΩ τους, αλλά για το καλό της ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Στην Ελλάδα, την χώρα του διαλόγου των Αρχαίων, υπάρχει όμως, δυστυχώς, έλλειψη διαλόγου. Αντ‘ αυτού επικρατεί η αδιαλλαξία, δηλαδή η απροθυμία για συμβιβασμό με την άλλη άποψη. Και όπως βλέπουμε στην πολιτική και στους πολιτικούς μας, η συζήτηση – και όχι ο διάλογος – έχει πολλές φορές επιθετικό χαρακτήρα και υπάρχει εκ προοιμίου η απροθυμία συμβιβασμού, παρουσιάζοντας την διαφορετική θέση ως εχθρική και ανεπιθύμητη.

    Έτσι δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί η θεοποίηση του Αλέξανδρου που ζητά ο φίλος Αριστοτέλης προκαλεί μια τέτοια οργή στο φίλο Οδυσσέα Τηλιγάδα. Αναιρεί η μία άποψη την άλλη ή την συμπληρώνει, όπως διερωτάται και η αγαπητή Αστραία;

    Φιλικά

    Εμμανουήλ Σαρίδης
    www.berlin-athen.eu
    info@berlin-athen.eu

    ………………………………………………………………………………………………….

    Απο: elas@otenet.gr

    05.10.2015, 08:43

    Αγαπητοί,

    Έχω γίνει αποδέκτης επανειλημμένων σχολίων επί του θέματος περί Θεών και θεοτήτων.

    Επειδή λοιπόν το πράγμα παρατράβηξε και θεωρώ ότι έχω την υποχρέωση να λάβω θέση επί των τεκταινομένων, τονίζω προς κάθε κατεύθυνση τα εξής και ας γίνω δυσάρεστος σε ορισμένους φίλους.

    Σήμερα που το Έθνος των Ελλήνων βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, σήμερα που οι αυτοκτονίες Ελλήνων έχουν ξεπεράσει τις 8.000, σήμερα που το Έθνος ξεκληρίζεται με τον αθρόο εκπατρισμό του ανθού του και ΟΥΔΕΙΣ νοιάζεται γιά την καταστροφή του Ελληνικού σπορείου όταν 300.000 νέοι έχουν μεταναστεύσει και εάν ξαναγυρίσουν ποτέ στην πατρίδα θα επιστρέψουν ως Γενίτσαροι, σήμερα που το δημογραφικό πρόβλημα έχει καταστεί βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του Ελληνισμού, σήμερα που έχουμε άνω του 1.500.000 άνεργους, 270.000 επιχειρήσεις κλειστές, 2.500.000 συνταξιούχους στα όρια της εξαθλίωσης και το 40% του ελληνικού Λαού κάτω από τα όρια φτώχιας, σήμερα που στην χώρα μας συντελείται η μεγαλύτερη γενοκτονία «εν καιρώ ειρήνης», σήμερα  που συντελείται η μεγαλύτερη εθνοκτονία στην ιστορία του Έθνους με την απόδοση της ιθαγένειας στους βάρβαρους ποικιλόχρωμους εισβολείς, εσείς περί άλλων τυρβάζετε. Καταγίνεστε στην «δημιουργία» νέων θεών και θεοτήτων. Ουαί!!!.

    Όσοι από εσάς καμώνεστε τους «Ελληναράδες», όσοι καμώνεστε τους «Πατριώτες», όσοι καμώνεστε τους «Ελληνολάτρεις» και τους «Αρχαιολάτρεις», όσοι παριστάνετε τους ΔΗΘΕΝ του συρμού, σας πληροφορώ ότι τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, επ’ ευκαιρία των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, γνώρισα ΔΥΣΤΥΧΩΣ πάμπολλους Ελλαδέμπορους από όλους τους  «Ελληναράδες», τους «Πατριώτες», τους «Ελληνολάτρεις», τους «Αρχαιολάτρεις», τους «Αρχαιολάτρεις», τους… τους… και σιχάθηκα μέχρι εμετικής διάθεσης. Εάν αυτοί που γνώρισα τελευταία είναι ο Έλληνας άνθρωπος τότε λυπάμαι ειλικρινά για τα χρόνια αγώνων που έχασα. Λυπάμαι διότι δεν ήταν τυχαίο τελικά ότι καθίσαμε 400 χρόνια κάτω από τον τούρκικο ζυγό με την ρήση «σφάξε με αγάμ’ ν’ αγιάσω» και ο αγάς του γ… ούσε την γυναίκα, την μάνα, την αδελφή, τα παιδιά του, τον ίδιο και αυτός έκανε ότι δεν καταλάβαινε. Δεν είναι τυχαίο ότι εξ χρόνια τώρα έχουμε στον σβέρκο μας τους κατακτητές και ΟΥΔΕΙΣ ενδιαφέρεται για την πατρίδα, ΟΥΔΕΜΙΑ αντιστασιακή οργάνωση βρέθηκε στο προσκήνιο, αλλά το μόνο ενδιαφέρον είναι το πώς θα την περάσει ο καθ’ ένας καλά και θα παραστήσει τον καμπόσο ξαπλωμένος στον καναπέ του μηρυκάζοντας την κονσερβαρισμένη προπαγάνδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του εθνικού αποπροσανατολισμού.

    Την 27η Απριλίου 1941 που μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα οι Έλληνες έκλεισαν τα προρτοπαράθυρά τους και την επομένη ξεπετάχτηκαν δεκάδες αντιστασιακές οργανώσεις. Μήπως κύριοι δεν καταλάβατε ότι βρισκόμαστε υπό κατοχή; Μήπως δεν γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε σε πρόγραμμα αφανισμού της ελληνικής φυλής; Μήπως δεν κατανοείτε ότι και ο δικός σας θάνατος είναι κοντά; Δεν οσμίζεστε τον κίνδυνο όταν ο εχθρός είναι πλέον εντός των τειχών; Δεν βλέπετε τον ανοίκειο πόλεμο που διεξάγεται κατά του Έθνους των Ελλήνων εκ μέρους σκοτεινών Ελληνόφωνων ψευτοκουλτουριάρηδων;  Τι προσπαθείτε κύριοι να επιτύχετε;

    ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΩΣ λοιπόν γιά να δούμε επί τέλους ποιοί προβατόσχημοι προοδευτικούληδες με τις θολές ιδεοληψίες παριστάνουν τους ΔΗΘΕΝ. Και επειδή παρεμπιπτόντως γνωρίζω αρκετούς εξ αυτών τους καλώ να αποτινάξουν πρωτίστως την λεοντή του Ελληναρά την οποία και καπηλεύονται. Τους προκαλώ να μας ΔΗΛΩΣΟΥΝ τις θέσεις τους για τους εισβολείς λαθρομετανάστες, για την ανέγερση του τεμένους, την λειτουργία του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, του ΚΕΦΕ, της Σαϊεντολογίας, των Ιεχωβάδων, των λεσχών των Ρόταρυ και των Λάϊονς, των μασονικών στοών, των σεχτών και των 480 καταγεγραμμένων παραθρησκευτικών οργανώσεων που δρούν στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας, εναντίον των οποίων εμείς αγωνιζόμασθε χωρίς την βοήθεια ΟΥΔΕΝΟΣ, και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μας ΔΗΛΩΣΟΥΝ την πηγή χρηματοδοτήσεώς των διότι οι περισσότεροι τους οποίους γνωρίζω είναι χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη τους.

    Επειδή λοιπόν έχω αηδιάσει από τους λεονταρισμούς των πεφωτισμένων, τους προκαλώ σε ευθεία αντιπαράθεση κατηγορώντας τους ως προβοκάτορες κατά του ελληνισμού προσκαλώντας τους σε αγώνα υπέρ του Έθνους των Ελλήνων το οποίο δέχεται την πλέον βάναυση επίθεση στην ιστορία του. Τόσο είναι το μέγεθος του «πατριωτισμού» τους που το μόνο που τους απασχολεί σήμερα είναι οι υπό κατασκευή Θεοί και θεότητες;

    Κάτω από αυτό το σκεπτικό ερωτάσθε όσοι πρεσβεύετε τα αυτά: ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;

    Οδυσσέας Τηλιγάδας

    Ευριπίδου 57

    10554 Αθήνα

    Τηλ: 210 3250220

    Υ.Γ:  Παρακαλώ όσους δεν αφορούν τα γραφόμενά μου να μην τα λάβουν υπ’ όψιν τους. Ευχαριστώ.        

     

    Αυτό το e-mail ελέγχθηκε για ιούς από το πρόγραμμα Avast antivirus.
    www.avast.com

    ForwardedMessage.eml

    Betreff:

    ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΙΣ ΣΤΙΣ …. ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    Von:

    <astron@astron.gr>

    Datum:

    04.10.2015 16:49

    An:

    Πατεράκης Σπάρτακος -Γιώργος- <aa508gr@gmail.com>

    Kopie (CC):

    Αστραία Αστερίδου <parea2010@gmail.com>, „aristotelis kakogeorgiou“ <aristotelianmarathon@live.com>, „NIKOS PAZAITIS“ <npazaitis@hotmail.com>, „Nikolaos Michakis“ <filargos@gmail.com>, Α.PITAGO <pitago99@gmail.com>, <info@berlin-athen.eu>, „Lazaros Michailidis“ <likmalpha@yahoo.gr>, „Sokratis Christodoularis“ <dio-nysio@libero.it>, „Dimitra Tilianaki“ <dimitili55@yahoo.gr>, Α.ΑΝΑΤΟΛΗ <anatoly@otenet.gr>, <info@eurodiaxirisi.gr>, Σοκράτης Σιδηρόπουλος <zeyss@otenet.gr>, „michael kalopoulos“ <michael@greatlie.com>, <isimeria@freemail.gr>, „giorgos michelis“ <gmihelis@gmail.com>, „Kalami Kalami“ <kalami@kalami.net>, Α. ΑΛΚΑΙΟΣ ΚΑΤ <alkaiosi@yahoo.gr>, „miltos stoikos“ <mstoikos@yahoo.gr>, „pappaefi“ <pappaefi@gmail.com>, Σπύρος Καμπαξής <spiroskamp@hotmail.com>, „Aristofilos Akritidis“ <aristofilos@hotmail.com>, <eirinibali@gmail.com>, „RUNNING NEWS“ <info@runningnews.gr>, Μαρία Γερολυμάτου <mary.g@hotmail.gr>, Α ΧΡΙΣΤΟΦΟΥΛΑΡΗΣ <la.cones@hotmail.com>, Α.ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΑΣΩΝ <iasonvasiliki@gmail.com>, Α ΑΡΙΑΔΝΗ <ariadneangelidou@gmail.com>, <laikometopo@gmail.com>, „stylianos manis“ <stylianosmanis@hotmail.com>, „ntanas“ <info@print-24.gr>, Α ΣΙΒΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ <aristotelisellin@hotmail.com>, ΑΓΗΜΑ_ΑΡΕΣ ΑΝΑΞ ΑΡΙΑΔΝΗ Τ <ariadnitertsi@yahoo.gr>, „kiriakos karasakalis“ <kiriakoskaras@gmail.com>, „Yannis Katopodis“ <yanniskat@gmail.com>, Στρατηγος Αϋφαντης <sofia.athini@gmail.com>, Α.ΕΚΤΩΡ <athanasios17@hotmail.com>, <tzampazisk@gmail.com>, „DromeasClub“ <info@dromeasclub.gr>, „Christos Kakogeorgiou“ <kakogeorgiou@yahoo.de>, „Evagelos Mpexis“ <g+42xfvyl000zg3fgchai0027cao9i0u80020jv3f57dh1s53o@groups.facebook.com>, Α ΖΥΓΟΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ <ezygouraki@yahoo.gr>, Γεώργιος Διαμαντής <diamantisgio@gmail.com>, Στράτος <info@goldentrophy.gr>, Γεώργιος Φωτεινός <thespis.blog@gmail.com>, Α.ΙΔΟΜΕΝΕΥΣ ΣΕΡ <ggserres@otenet.gr>, „Giorgos Ierodiakonos“ <iero.phaethon@gmail.com>, Α.Ελενη Ναουσα <laistera59@hotmail.com>, „Xara Kefalidouvouleutis dramas“ <xara@xarakefalidou.gr>, Αδωνις Γεωργιάδης <info@ellinikiagogi.gr>, Δάσκαλος Δάσκαλος <ksipnistere1@gmail.com>, Αγγελική Καρρώνη <a.karroni@gmail.com>, ΑΓΗΜΑ ΑΡΕΣ ΑΝΑΞ_ΒΑΣΙΛΙΑΣ <teledein@hotmail.com>, ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ <epirus.ellas@gmail.com>, „ELLIN LOGOS“ <ellogosver@gmail.com>, Α ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ <ikonaim@hol.gr>, Α ΕΦΗ ΘΕΣΣ <suravla@otenet.gr>, Υπουργειο Εσωτερικων <kar@ekdd.gr>, Α ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΤ <andy4561966@yahoo.gr>, „AMPHIKTYON“ <kostas01@otenet.gr>, <agrodios@gmail.com>, ΑΓΗΜΑ_ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ_ΔΙΗΝΕΚΗΣ <dienekes@windowslive.com>, Α ΚΟΡΝΗΛΙΑ buschbeck <cornelia-buschbeck@hotmail.com>, <ioulianos1940@gmail.com>, „Georgios papadakis“ <papadakis@antenna.gr>, „Kriton Manos“ <ydrox33@hotmail.com>, <stavgro@gmail.com>, Σπύρος Λάτσας <erg-pres@otenet.gr>, „alexandros kakogeorgiou“ <kakogeorgiou@live.de>, Γεώργιος Πυρφόρος Γκαγκαράτζας www.ke3e.gr <ke3e@hotmail.gr>, Α. ΕΙΡΗΝΗ <eirini69@windowslive.com>, Α.ΑΙΑΣ <aias12@hotmail.com>, Ωραιο <oraio@oraiokastro.net>, Επαμεινώντας Ψαρός <epgpsarros@yahoo.gr>, <marsaxen@hotmail.com>, Α ΠΕΤΡΟΣ <tzpetros@otenet.gr>, „Nikos Goulas“ <goulasnikoslarisa@gmail.com>, Α Αλκίνοος <xilodin@gmail.com>, ΙΚΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ <iktinosart@yahoo.com>, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος <el-papad0p@ath.forthnet.gr>, „dromeas“ <info@apollonrunnersclub.gr>, <georkon@otenet.gr>, <omgrunnersclub@gmail.com>, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΕΡΕΤΖΑΚΗΣ <nferetzakis@hotmail.com>, <apsd.zeus@gmail.com>, Α.ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ <bigband76@gmail.com>, <elas@otenet.gr>, <spymaragkos@hotmail.com>, <sdymess@yahoo.gr>, Π ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ <apodimo@yahoo.gr>, Κυριάκος Τζαμπάζης <tzampazizk@gmail.com>, <efklisrunnersclub@gmail.com>, <lepantorunners@gmail.com>, <badoulasdim@hotmail.com>

     

    ΕΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ „ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ“, ΤΙΜΗ, ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ!

    ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ „ΟΠΛΑ“ ΚΑΙ ΤΙΣ „ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ“ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ!
    ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ „ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗ“ (ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ „ΘΡΗΣΚΕΙΑ“), ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ (ΑΥΤΑΡΕΚΕΙΑ, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ´… ;;;;) ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΜΕΙΩΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ!

    ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΟΤΙ ΟΙ „ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΕΣ“, „ΑΘΕΟΙ“, „ΑΘΡΗΣΚΟΙ“, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 12% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ! (ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ .. 3%)
    Η „ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΙΣ“ ΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ (ΕΝ ΚΑΙΡΩ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΗ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο „ΑΓΙΟΣ“) ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ „ΠΙΣΤΩΝ“ .., ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΗ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ (ΚΑΙ ΟΠΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!!!), ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ!

    ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΡΘΩΠΩΝ! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ!

    ΟΙ „ΜΕΓΙΣΤΟΙ“ ΕΙΝΑΙ „ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ“ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ! ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ „ΠΑΝΣΟΦΟΣ“!!

    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ „ΘΕΟΥΣ“ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ, Ἠ ΘΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΥΝΕΣ ΜΑΣ, Η ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ, … Η ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ….), ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ Ο Λ Ο Ι  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΔΑΓΩΓΗΣΙ ΜΑΣ (12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΜΕ „ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ“ ΚΑΤΗΧΗΣΙ, ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ , ΛΙΓΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ, ΔΙΑΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕ ΘΡΗΣΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ), ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ, Η ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΑ ΤΟΥΣ Η ΣΤΟΝ „ΚΥΚΛΟ“ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΣΚΕΦΘΟΥΦΘΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΑΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ! (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ )

    ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΩΜΕ, ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΩΜΕ, ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΗΣΩΜΕ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ! ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ!

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΩΜΕΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ „ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ“ ΚΑΙ ΣΕ „ΙΤΑΜΟΥΣ“ …..
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΗΡΗΣΩΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ!
    ΑΣ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΩΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΣΚΕΨΙΝ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ….
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  Μ Ε Γ Ι Σ Τ Ο   ΘΕΜΑ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ … (ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ 7ο ΣΗΜΕΙΟ) ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ! ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ!!
    ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ!

    http://www.astron.gr/polis/records_list.php

    Quoting Πατεράκης Σπάρτακος -Γιώργος- <aa508gr@gmail.com>:

    > Καλημέρα σε όλους σας.
    >
    >
    >
    > Αρχικά θα ήθελα να σας ομολογήσω ότι αισθάνομαι άβολα για τον λόγο του ότι
    > βγαίνει εξ αιτίας μου η συζήτηση από την πορεία της.
    >
    >
    >
    > Θα απαντήσω με πολύ λίγα λόγια γιατί θεωρώ πολυτιμότερη την συζήτηση που
    > είχατε ανοίξει.
    >
    > Οι Φρυκτωρίες αναφέρουν ακριβός τί είναι στο … — ποιοι είμαστε –… .
    >
    > Κατηγορηματικά ΔΕΝ έχουμε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ χρηματική ενίσχυση από οπουδήποτε.
    >
    > και αυτό γιατί δεν θέλουμε << ΔΝΤ >> να μας κατευθύνει .
    >
    >
    >
    > Η DMCA καλός ή κακός είναι παγκόσμια και μας διασφαλίζει τα  πνευματικά
    > δικαιώματα.
    >
    >
    >
    > Αν χρειάζονται περισσότερα για οτιδήποτε ,  μπορούμε να μιλήσουμε .
    >
    >
    >
    > Συγνώμη που δεν πλατειάζω αλλά σας είπα …
    >
    >
    >
    > Προέχει ή συζήτηση σας
    >
    >
    >
    > σας ευχαριστώ θερμά
    >
    >
    >
    > Με ειλικρινή εκτίμηση
    >
    >
    >
    > Πατεράκης Σπάρτακος
    >
    >
    >
    > Στις 10 Ιουλίου 2015 – 9:16 π.μ., ο χρήστης Αστραία Αστερίδου <
    > parea2010@gmail.com> έγραψε:
    >
    >> *Για να ιδρύσεις μια θρησκεία πρέπει να είσαι ψυχολογικά αλάθητος*
    >>
    >> *στην γνώση ενός ορισμένου μέσου τύπου ψυχών*
    >>
    >>
    >> *που δεν έχουν αναγνωρίσει ακόμη ότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία.
    >> Επομένως το πράγμα τις συνενώνει και η ίδρυση μιας θρησκείας*
    >>
    >> *είναι πάντα μια μεγάλη γιορτή αναγνώρισης.*
    >>
    >> Φ. Νίτσε
    >>
    >>
    >>
    >> Αγαπητοί τηλε- συνδαιτυμόνες,
    >>
    >> δεν ξέρω αν όλοι έχουν δίκιο ή, αν  όλοι έχουν άδικο, αλλά βέβαιον  θωρώ
    >>  πως είναι  σε ένα οργελιανό πλέον θολό κόσμο παραπληροφόρηρης ,  δύσκολη η
    >> διάκριση. Καθίσταται όμως  ευκολοτέρα, αν γνωρίζουμε  ποιος μιλάει ποιος
    >> μας πληροφορεί και ποιος είναι, με πλήρη όρους διαφάνειας σε δημόσιο λόγο
    >> για δημόσια θέματα.
    >>
    >> Εντίμως και ευθαρσώς θα σας πω  τοποθετούμενη  άμεσα ,πως, παρ΄όλο που ο
    >> Αλέξανδρος είναι  ο αγαπημένος μου μεγάλος ήρως, η θεοποίηση του,  δεν
    >> άπτεται των ενδιαφερόντων μου και των ανησυχιών μου,  επί της παρούσης,
    >> δεδομένων και των ραγδαίων  κοινωνικών εξελίξεων, αίτινες, ένα  έχουν
    >>  “θεό”  μεγάλο και ισχυρό.  Το  “χρήμα”, και όλα θυσιάζονται στο βωμό του
    >> και για το προσωπικό συμφέρον που δεν συμβαδίζει με το συλλογικό,  ενώ θα
    >> έπρεπε, από την εγωμανία και την απληστία του μκρονοϊκού  κοντόφθαλμου
    >> όντος.
    >>
    >> Αντιθέτως  η  έκκληση  για ενότητα  του αγαπητού Σπάρτακου  συνοδευόμενη
    >> και από διαπιστευτήρια αποδείξεων ,  είναι πιο κοντά στον προβληματισμό μου
    >> και , σε αυτό το  θέμα θα ήθελα να εστιαστώ.
    >>
    >> Η ενότητα είναι το ζητούμενο, ενότητα όμως με ποιους και γιατί;. Ενότητα
    >> που βασιζεται σε τι;
    >>
    >> Δύο πυλώνες, του μεγάλου  αυτού θέματος θα τονίσω προς σκέψη και  συζήτηση
    >>
    >> 1.Ενότητα και προσωρινή συμμαχία  σε κοινό γεωμετρικό τόπο ανεξαρτήτως των
    >> διαφορών των μελών;
    >>
    >> 2.Ενότητα σε πραγματική βάση φιλίας ,συντροφικότητος και ομονοίας;
    >>
    >> Και οι δυό ή ένας από τους δυο;
    >>
    >> Και στις  δύο περιπτώσεις απαραίτητη θεωρώ την απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ των
    >> προσώπων των μελών ,ειδικά των ηγετικών.  Να γνωρίζουμε ποιος είναι ποιος,
    >> την δημόσια πορεία του, τα έργα του ,τα περιουσιακά του στοιχεία καθώς και
    >>   το πόθεν έσχες, τις γραμματικές του γνώσεις ,τις απόψεις του, τις
    >> επιλογές του  ειδικά σε κρίσιμα εθνικά θέματα.
    >>
    >> Η προσωπική ζωή κάποιου αποτελεί προσωπική ιδιωτική  υπόθεση που ουδόλως
    >> πρέπει να μας απασχολεί, εκτός αν υπάρχουν θέματα ποινικού δικαίου όπως πχ
    >> η παιδεραστία  ή παιδική πορνογραφία που φαντάζομαι πως  κανείς νοήμων
    >> άνθρωπος δεν θα επιθυμεί ενότητα με τέτοιου είδους άτομα.
    >>
    >> Ένα από τα κύρια αίτια που μας οδήγησαν σήμερα σε αυτή την κατάσταση,
    >> θεωρώ πως είναι αυτή η διαφθορά που βασιλεύει σε βασίλεια θολά.
    >>
    >> Συνεπώς η πρόταση μου για την ενότητα  είναι πλήρη διαφάνεια  για  τα
    >> πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά  και τα  εύλογα συμπεράσματα βγαίνουν
    >> μόνα τους.
    >>
    >> Με ιδιαίτερη λοιπόν ευχαρίστηση, στην περιήγηση των Φρυκτωριών, βλέπω τους
    >> συνεργάτες με   το βιογραφικό τους και τις εργασίες τους και να ήθελα
    >> συγχαρώ το υπεύθυνο φίλτατο πατριώτη Σπάρτακο για την προσπάθεια  του αυτή.
    >>
    >> Στο πλαίσιο όμως της καλής  συνέχειας θα ήθελα να διευκρινίσω και να μάθω
    >> τα εξής.
    >>
    >> Οι Φρυκτωρίες είναι αυτοχρηματοδοτούμενες, και   από ποιον;
    >>
    >> Είναι ΜΚΟ; Χρηματοδοτούνται από τα κράτος , από κονδύλια της ΕΕ;  Ποιο
    >> είναι το νομικό πλαίσιο;
    >>
    >> Τα αναρτημένα ιστολόγια συνεργασίας αποτελούν επιλογή του διαχειριστή;
    >>
    >>
    >>
    >> Έχουν κάνει αίτημα  συνεργασίας να συμπεριληφθούν στην σελίδα και έχουν
    >> γίνει αποδεκτά;
    >>
    >>
    >>
    >> Επίσης να συμπληρώσω  για το πολύπλοκο θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων
    >>
    >> πως κατοχυρώνονται και με ένα απλό e.maill , άμεσα για όσους δεν το
    >> γνωρίζουν
    >>
    >>  και πως το το DMCA είναι αμερικάνικος νόμος , ισχύει στις ΗΠΑ και για τα
    >> αμερικάνικα δικαστήρια.
    >>
    >>
    >> Καλοπροαίρετα και φιλικά
    >>
    >> Χαιρετώ σας
    >>
    >>
    >>
    >> Αστραία
    >>
    >>
    >>
    >> Υ.Σ
    >>
    >> Βιογραφικά στοιχεία  μου και όχι μόνο, βρίσκονται  φυσικά στην διάθεση
    >> όσων επιθυμούν να τα έχουν. Δεν τα επισυνάπτω  για να μη θεωρηθεί προσωπική
    >> διαφήμιση και αυτοπροβολή
    >>
    >> Στις 9 Ιουλίου 2015 – 11:51 π.μ., ο χρήστης Πατεράκης Σπάρτακος -Γιώργος-
    >> <aa508gr@gmail.com> έγραψε:
    >>
    >>> Καλημέρα σας και πάλι .
    >>>
    >>>
    >>>
    >>> Αριστοτέλη μου σε ευχαριστώ για τον κόπο που κάνεις να μου απαντήσεις.
    >>>
    >>>
    >>>
    >>> Αντιλαμβάνομαι την πικρία σου  μα πάνω απ όλα η μητέρα Πατρίδα.
    >>>
    >>> Ας το παρακάμψουμε για λίγο να ξεπεράσουμε τον κοινό εχθρό που λέγετε
    >>> λησμονιά και λήθη για το έθνος.
    >>>
    >>>
    >>>
    >>> Στην μελέτη που αναφέρεις ( και απευθύνομαι σε όλους ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ )
    >>> τεκμηρίωσε την επιστημονικά με πηγές και αν θέλεις στείλε την στις
    >>> Φρυκτωρίες προς δημοσίευση στην σελίδα Δελτίο πολιτισμού Φρυκτωριών.
    >>>
    >>> Πέρα από όλα θα έχει πάρει αυτόματα και κατοχύρωση πνευματικού
    >>> δικαιώματος παγκόσμια μέσω της  DMCA που υπαγόμαστε.
    >>>
    >>>
    >>> Με πολύ ενδιαφέρον θα δεχθούμε τις μελέτες και τις έρευνες αρκεί να
    >>> τεκμηριώνονται ιστορικά.
    >>>
    >>>
    >>> Δεν θα σας κουράσω άλλο .
    >>>
    >>>
    >>>
    >>> Και πάλι ευχαριστώ όλους για τον χρόνο τους.
    >>>
    >>>
    >>> Με εκτίμηση και σεβασμό
    >>>
    >>>
    >>> Πατεράκης Σπάρτακος ( Γιώργος  )
    >>>
    >>>
    >>>
    >>> ΥΓ
    >>>
    >>>
    >>>
    >>> Το Σπάρτακος δεν είναι << καλλιτεχνικό ψευδώνυμο >> αλλά επίσημα
    >>> καταχωρημένο ( δες το επισυναπτόμενο )
    >>>
    >>> Εκτιμώ βαθύτατα την χρήση του αντί του χριστιανικού που  έχω κρατήσει
    >>> μόνο ως ηχώ του παρελθόντος.
    >>>
    >>>
    >>>
    >>>                    *Πολιτιστική Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα*
    >>>                                                    *για την προβολή του*
    >>> *                                 Αρχαίου ΕΛληνικού πολιτισμού*
    >>> *                                              έως Σήμερα*
    >>>
    >>> *                         ( Αρχισυντάκτης : **Λεκάκης **Γιώργος ** τηλ :
    >>> 6944.336.980 )*
    >>> *              ( Δημόσιες σχέσεις : **Τσιάβου **Διοτίμα **Στυλιανή ** τηλ
    >>> : 6972206920 <6972206920> )*
    >>> * ( **Υπεύθυνος** Φρυκτωριών : Πατεράκης Σπάρτακος Γιώργος  τηλ :
    >>> 6945.547.021 )*
    >>>                     Site: http://www.fryktories.net   E-mail:
    >>> fryktories.net@gmail.com
    >>> ________________________________________________________________
    >>>
    >>>
    >>>
    >>> Στις 9 Ιουλίου 2015 – 11:24 π.μ., ο χρήστης aristotelis kakogeorgiou <
    >>> aristotelianmarathon@live.com> έγραψε:
    >>>
    >>>> Αγαπητέ Γιώργο Πατεράκη,
    >>>> Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πριν από αρκετό καιρό πήρες τηλέφωνο και
    >>>> ζήτησες κάτι για την Ορσηίδα. Δεν άφησες όμως τηλέφωνο και δεν μπόρεσα να
    >>>> σε πάρω. Χάρηκα τώρα που εμφανίστηκες.
    >>>> Για το θέμα που αναφέρεις. Είδες τα κείμενά τους.  Όσα γράφεις είναι
    >>>> σωστά αλλά πως είναι δυνατόν να παρεμβάλλονται άνθρωποι που είναι
    >>>> απόλυτοι,
    >>>> που η κοσμοθεωρία τους είναι αδιαπραγμάτευτη ως σούπερ φιλελεύθεροι,
    >>>> Έλληνες και δημοκρατικοί. Και το χειρότερο που θέλησαν να κυριαρχίσουν σε
    >>>> ένα τόπο που ήταν φιλοξενούμενοι. Έλληνας σημαίνει άνθρωπος
    >>>> πνευματικά και
    >>>> ψυχικά υψηλά ιστάμενος και όχι αυτός που  παρουσιάζει  απολυταρχίες και
    >>>> αδιαπραγμάτευτες „κοσμοθεωρίες“. Είμαστε για γέλοια φίλε Γιώργο ή
    >>>> πιο σωστά
    >>>> για κλάματα.
    >>>> Εντός των ημερών θα σου στείλω ένα μοναδικό έργο σε όλο τον κόσμο που
    >>>> έγινε με πολλές θυσίες και από αγάπη προς τον Ελληνισμό. Ο Αλέξανδρος δεν
    >>>> είναι εκτός Ελληνισμού ώστε να σου λέει ο Ιάσων  από την πολιτιστική
    >>>> Εταιρία Τετρακτύς ότι ήρθαν στο ναό των Ελλήνων και όχι του Αλεξάνδρου.
    >>>> Δηλαδή ότι είναι Αλεξανδρινό παύει να είναι Ελληνικό. Μ αυτά τα χάλια φίλε
    >>>> Γιώργο ούτε μπροστά θα πάμε ποτέ αλλά ούτε και αυτό το μπούγιο των ξένων
    >>>> φταίει για την κατάντια μας. Θυμήσου τι είπε ο Αλέξανδρος πριν από τη Μάχη
    >>>> εναντίον του Πώρου στον Υδάσπη ποταμό.
    >>>> „Προτιμώ έναν μαύρο Έλληνα παρά δέκα Έλληνες μαύρους“.. Φοβάμαι ότι εάν
    >>>> έρθει ποτέ θα μας κατασφάξει όλους ως μπάσταρδους, ανθέλληνες και
    >>>> αγνώμονες.. Αγνώμονες γιατί στο άκουσμα  Αλέξανδρος θεός, τρόμαξαν όλοι οι
    >>>> „σοφιστές“ και βγήκαν στους δρόμους να μαζεύουν υπογραφές ή να
    >>>> προστατεύουν
    >>>> τις ξεχωριστές „κοσμοθεωρίες“ τους. Λυπάμαι αλλά βλέπεις „Μπήκαν στους
    >>>> τόπους τα θεριά και βγήκαν έξω στην στεργιά οι γόπες και οι μαρίδες“.
    >>>> σε χαιρετώ
    >>>> με αγάπη
    >>>> Αριστοτέλης
    >>>>
    >>>> ——————————
    >>>> From: aa508gr@gmail.com
    >>>> Date: Thu, 9 Jul 2015 00:47:57 +0300
    >>>> Subject: Re: Η απαντηση προς Τετρακτύς
    >>>> To: aristotelianmarathon@live.com
    >>>> CC: npazaitis@hotmail.com; filargos@gmail.com; pitago99@gmail.com;
    >>>> info@berlin-athen.eu; likmalpha@yahoo.gr; dio-nysio@libero.it;
    >>>> dimitili55@yahoo.gr; anatoly@otenet.gr; info@eurodiaxirisi.gr;
    >>>> zeyss@otenet.gr; michael@greatlie.com; isimeria@freemail.gr;
    >>>> gmihelis@gmail.com; kalami@kalami.net; alkaiosi@yahoo.gr;
    >>>> mstoikos@yahoo.gr; pappaefi@gmail.com; spiroskamp@hotmail.com;
    >>>> aristofilos@hotmail.com; eirinibali@gmail.com; info@runningnews.gr;
    >>>> mary.g@hotmail.gr; la.cones@hotmail.com; iasonvasiliki@gmail.com;
    >>>> ariadneangelidou@gmail.com; parea2010@gmail.com; laikometopo@gmail.com;
    >>>> stylianosmanis@hotmail.com; info@print-24.gr; astron@astron.gr;
    >>>> aristotelisellin@hotmail.com; ariadnitertsi@yahoo.gr;
    >>>> kiriakoskaras@gmail.com; yanniskat@gmail.com; sofia.athini@gmail.com;
    >>>> athanasios17@hotmail.com; tzampazisk@gmail.com; info@dromeasclub.gr;
    >>>> kakogeorgiou@yahoo.de;
    >>>> g+42xfvyl000zg3fgchai0027cao9i0u80020jv3f57dh1s53o@groups.facebook.com;
    >>>> ezygouraki@yahoo.gr; diamantisgio@gmail.com; info@goldentrophy.gr;
    >>>> thespis.blog@gmail.com; ggserres@otenet.gr; iero.phaethon@gmail.com;
    >>>> laistera59@hotmail.com; xara@xarakefalidou.gr; info@ellinikiagogi.gr;
    >>>> ksipnistere1@gmail.com; a.karroni@gmail.com; teledein@hotmail.com;
    >>>> epirus.ellas@gmail.com; ellogosver@gmail.com; ikonaim@hol.gr;
    >>>> suravla@otenet.gr; kar@ekdd.gr; andy4561966@yahoo.gr; kostas01@otenet.gr;
    >>>> agrodios@gmail.com; dienekes@windowslive.com;
    >>>> cornelia-buschbeck@hotmail.com; ioulianos1940@gmail.com;
    >>>> papadakis@antenna.gr; ydrox33@hotmail.com; stavgro@gmail.com;
    >>>> erg-pres@otenet.gr; kakogeorgiou@live.de; ke3e@hotmail.gr;
    >>>> eirini69@windowslive.com; aias12@hotmail.com; oraio@oraiokastro.net;
    >>>> epgpsarros@yahoo.gr; marsaxen@hotmail.com; tzpetros@otenet.gr;
    >>>> goulasnikoslarisa@gmail.com; xilodin@gmail.com; iktinosart@yahoo.com;
    >>>> el-papad0p@ath.forthnet.gr; info@apollonrunnersclub.gr;
    >>>> georkon@otenet.gr; omgrunnersclub@gmail.com; nferetzakis@hotmail.com;
    >>>> apsd.zeus@gmail.com; bigband76@gmail.com; elas@otenet.gr;
    >>>> spymaragkos@hotmail.com; sdymess@yahoo.gr; apodimo@yahoo.gr;
    >>>> tzampazizk@gmail.com; efklisrunnersclub@gmail.com;
    >>>> lepantorunners@gmail.com; badoulasdim@hotmail.com
    >>>>
    >>>>
    >>>> Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες καλησπέρα σας.
    >>>>
    >>>> Βρισκόμαστε στην λίστα τον παραληπτών σας και με ενδιαφέρων
    >>>> παρακολουθούμε ( από μακριά ) τις τοποθετήσεις σας.
    >>>>
    >>>> Σε καμία περίπτωση δεν θα πάρουμε θέση με κανέναν από εσάς , μιας και
    >>>> θεωρούμε ότι ο καθένας έχει από την πλευρά του δίκαιο.
    >>>>
    >>>> Αποφάσισα να μιλήσω γραπτός σε όλους , με αφορμή το ηλεκτρονικό γράμμα
    >>>> που απέστειλε ο αγαπητός φίλος κος  Κακογεωργίου περί Θεών και θεοτήτων,
    >>>>
    >>>> και με αιτία την κατάπτυστη ( κατ’εμέ ) νομοθεσία περί Ιθαγένειας.
    >>>>
    >>>> Φίλοι μου και συνΈΛληνες …
    >>>>
    >>>> Αφήστε για λίγο τα θέματα που μας δημιουργούν προστριβές
    >>>> Μικρές  ή μεγάλες.
    >>>>
    >>>> Η φυλή μας βρίσκετε σε κίνδυνο εξαφάνισης….
    >>>>
    >>>> Σε λίγα χρόνια όχι μόνο δεν θα έχει μείνει αρχαίος τόπος/χώρος ΕΛληνικός
    >>>> , αλλά δεν θα μας επιτρέπετε να μιλάμε και γι αυτά.
    >>>>
    >>>> Από τις συνεχείς έρευνες που πραγματοποιούμε, σας μιλώ από καρδιάς ,
    >>>> βλέπουμε/ βρίσκουμε συνεχιζόμενη καταστροφή.
    >>>>
    >>>> Συσπειρωθείτε ΕΝ ΔΙΟ αδέρφια.
    >>>>
    >>>> Βρείτε τρόπο να σώσουμε ότι σώζεται…(  μετά .. τρωγόμαστε με
    >>>> την ησυχία μας  … ( είναι και αυτό ένα πανάρχαιο ΕΛληνικό δείγμα ) .
    >>>>
    >>>> Δεν θα σας κουράσω άλλο
    >>>>
    >>>> σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    >>>>
    >>>> Με εκτίμηση στα πρόσωπα όλων
    >>>>
    >>>> Πατεράκης Σπάρτακος Γιώργος
    >>>>
    >>>>  Υπεύθυνος διαδικτυακού καναλιού
    >>>>  Φρυκτωρίες
    >>>> Fryktories.net
    >>>>
    >>>>
    >>>>                    *Πολιτιστική Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα*
    >>>>                                                    *για την προβολή του*
    >>>>
    >>>> *                                 Αρχαίου ΕΛληνικού πολιτισμού*
    >>>> *                                              έως Σήμερα*
    >>>>
    >>>> *                         ( Αρχισυντάκτης : **Λεκάκης **Γιώργος ** τηλ
    >>>> : 6944.336.980 )*
    >>>> *              ( Δημόσιες σχέσεις : **Τσιάβου **Διοτίμα **Στυλιανή ** τηλ
    >>>> : 6972206920 <6972206920> )*
    >>>> * ( **Υπεύθυνος** Φρυκτωριών : Πατεράκης Σπάρτακος Γιώργος  τηλ :
    >>>> 6945.547.021 )*
    >>>>                     Site: http://www.fryktories.net   E-mail:
    >>>> fryktories.net@gmail.com
    >>>>
    >>>>
    >>>>
    >>>> Στις 8 Ιουλίου 2015 – 11:56 μ.μ., ο χρήστης aristotelis kakogeorgiou <
    >>>> aristotelianmarathon@live.com> έγραψε:
    >>>>
    >>>>  Αγαπητέ Νίκο,
    >>>>
    >>>> αυτή την απάντηση σου την υποσχέθηκα αλλά για πολλους και διαφόρους
    >>>> λόγους καθυεστέρησα αλλά δεν  ξέχασα. Παρακαλώ να την προωθήσεις.
    >>>>
    >>>> με αγάπη
    >>>>
    >>>> Αριστοτέλης
    >>>>
    >>>>
    >>>> Απάντηση προς τα μέλη
    >>>>
    >>>> του πολιτιστικού Συλλόγου  Τετρακτύς στο έγγραφο που συνέταξαν και
    >>>> απέστειλαν μέσω ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου αλλά όχι στην  Διονυσιακή και
    >>>> Αλεξανδρινή Θρησκεία.
    >>>>
    >>>> Αγαπητά μέλη της Τετρακτύς,
    >>>>
    >>>> Για ποιο λόγο κάνατε την επίθεση εναντίον μου και εναντίον του
    >>>> Αλεξάνδρου; Ποιος σας πίεσε να τον αναγνωρίσετε ως θεό; Και ποιος σας
    >>>> ρώτησε ώστε να βρεθείτε στην ανάγκη  να γράψετε ότι περιέχει η
    >>>> αναφερόμενη επιστολή σας, η οποία  έχει θέση απολογίας χωρίς κανένα
    >>>> λόγο;
    >>>>
    >>>> Δυστυχώς αυτή η επιστολή προδίδει  την σχέση που δεν μπορείτε να έχετε
    >>>> με τον Ελληνισμό. Δεν υπερβάλλω δυστυχώς.
    >>>>
    >>>> Αρχίζετε την επιστολή σας:
    >>>>
    >>>> *«Έχουμε τονίσει πολλές φορές, ότι ως Έλληνες σεβόμαστε κάθε άποψη που
    >>>> εκφράζεται χωρίς κακοήθεια, που εκφράζεται καλοπροαίρετα και που βεβαίως
    >>>> δεν προσβάλλει την δική μας ιδεολογία, τη δική μας θεοσέβεια» *
    >>>>
    >>>> Και η ερώτησή μου είναι:
    >>>>
    >>>> Σε τι διαφέρετε από τους δογματισμούς που επικρατούν σήμερα στις
    >>>> κοινωνίες μας; Αφού και αυτοί τα ίδια  ισχυρίζονται. Όλοι σέβονται και
    >>>> όλοι το παίζουν δημοκρατικοί, ελεύθεροι και Ελληναράδες αλλά  αλίμονό
    >>>> τους εάν  εκδηλώσουν διαφορετικότητα και θίξουν μτα πιστεύω τους.
    >>>> Ακριβώς έτσι σκέπτεσθε και πράττετε σύμφωνα με τις δικές λέξεις και
    >>>> εκφράσεις.
    >>>>
    >>>> Και ποιοι είσαστε εσείς που τονίσατε πολλές φορές στον Ελληνικό λαό
    >>>> αυτές τις ασυμβίβαστε τοποθετήσεις; Τι σχέση μπορεί να έχει μια δογματική
    >>>> παρέα με τον Ελληνισμό; Και ποιοι είσαστε εσείς που θα κρίνετε  πότε η
    >>>> άποψη κάποιου είναι καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη; Καμαρώστε αυτά
    >>>> που εσείς
    >>>> γράψατε και μην εκνευρίζεστε με τις δικές μου εντός δικαίου απαντήσεις.
    >>>>
    >>>> Στη συνέχεια γράφετε: *«Στο περί θεοποιήσεως ανθρώπων, η θέση μας είναι
    >>>> απόλυτη. Και είναι απόλυτη γιατί αποτελεί τμήμα της κοσμοθεωρίας μας, που
    >>>> είναι αδιαπραγμάτευτη» *
    >>>>
    >>>> Και αφού η περιβόητη κοσμοθεωρία της παρέα σας είναι αδιαπραγμάτευτη και
    >>>> απόλυτη, τότε για ποιο λόγο να σας ακούσει κανείς ή να εκφράσει την γνώμη
    >>>> του την στιγμή που εσείς ούτως ή άλλως το μνημόνιο το έχετε  ήδη
    >>>> εγκρίνει είτε ακούσετε κάποιον ή όχι; Τι εννοείτε  σεβασμό άλλων απόψεων
    >>>> αφού δικτατορικά ότι η κοσμοθεωρία σας είναι απόλυτη και
    >>>> αδιαπραγμάτευτη; Δηλαδή  *«όποιος δεν είναι μαζί σας είναι εναντίον
    >>>> σας»; Μπράβο σας, σας συγχαίρω.*
    >>>>
    >>>> Στο κάτω μέρος της επιστολής σας  επιτίθεστε χωρίς λόγο σε μια
    >>>> διαφορετική άποψη και μάλιστα πολύ κακοπροαίρετα όπως πράξατε και
    >>>> την ημέρα
    >>>> της τελετής.
    >>>>
    >>>> *«Αν κάποιος άνθρωπος, κάποιος λαός, θεοποιεί τον οποιονδήποτε, αυτό
    >>>> αποτελεί δικός τους θέμα. Δεν μας ενδιαφέρει εάν αυτός ο λαός ήταν
    >>>> Αιγυπτιακός, αν ήταν εβραϊκός ή εάν ήταν ελληνικός. *Για μας αυτό
    >>>> αποτελεί ύβρη». Αφού  κύριοι μεγάλοι φιλόσοφοι με «σούπερ» φιλελεύθερη
    >>>> κοσμοθεωρία, δεν σας ενδιαφέρει για ποιο λόγο πήρατε τον κατήφορο
    >>>> και  εκφράζετε
    >>>> ασυναρτησίες εναντίον ανθρώπων που δεν σας έδωσαν αφορμή; Ποιοι είσαστε
    >>>> εσείς που απορρίπτετε την κάθε διαφορετικότητα, ενώ  το παίζετε
    >>>> φιλελεύθεροι,
    >>>> δημοκρατικοί και Έλληνες; Γιατί καήκατε τόσο με την
    >>>> διαφορετικότητα κάποιου
    >>>> άλλου και λέτε ότι δεν σας ενδιαφέρει; Και επαναλαμβάνω ποιος σας ανάγκασε
    >>>> να δεχτείτε  έναν άλλον θεό και  νιώσατε την ανάγκη να απολογηθείτε;  Οι
    >>>> εκφράσεις σας είναι  ξένες προς το Ελληνικό πνεύμα και  τελείως
    >>>> δογματικές και δικτατορικές όπως ανάφερε πιο πάνω.
    >>>>
    >>>> Όσο για τις τιμές που αποδίδετε στον Αλέξανδρο να είσαστε σίγουροι ότι
    >>>> τις αηδιάζει. Δεν  χρειάζεται ο Αλέξανδρος    τιμές από δογματικούς και
    >>>> ανελεύθερους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την Ελληνική
    >>>> Κοσμοθεωρία. Εκπροσωπείτε μια πολιτιστική εταιρία, όπως τόσες χιλιάδες
    >>>> άλλες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να  χώνεστε
    >>>> στα πόδια Θρησκευτικών  Οργανώσεων και στα πόδια ανθρώπων που έχουν
    >>>> ξεκαθαρίσει την θέση τους νομικά και κοινωνικά με έργα και πράξεις και όχι
    >>>> σοφιστικές θεωρίες.
    >>>>
    >>>> Όλοι οι θεοί δημιουργήθηκαν από τους ανθρώπους και κανένας θεός δεν
    >>>> δημιούργησε τους ανθρώπους. Οι Έλληνες που ήταν πιο έξυπνοι δημιούργησαν
    >>>> και τους πιο ιδανικούς θεούς. Ο σκοπός ήταν να τους έχουν πρότυπα ώστε να
    >>>> γαλουχούν έμπρακτα τις κοινωνίες και να τους οδηγούν  στην ελεύθερη
    >>>> σκέψη και όχι στον δογματισμό.
    >>>>
    >>>> Ο τελευταίος θεός μετά τον Διόνυσο είναι Ο Αλέξανδρος γιος του Δία όπως
    >>>> όλοι οι θεοί των Ελλήνων. Θεός υπαρκτός που ξεπέρασε τους πάντες
    >>>> και μπορεί
    >>>> να  είναι το υπαρκτό και ζωντανό παράδειγμα για την γαλούχηση των
    >>>> κοινωνιών και ως συνεχιστής των αρχών και αξιών του Ελληνισμού μαζί με
    >>>> όλους τους σοφούς και επιστήμονες της αρχαιότητας.
    >>>>
    >>>> Αφού θίχθηκαν τα «σπουδαία» ιδεώδη σας και αφού χαρακτηρίζετε χωρίς
    >>>> ντροπή ύβρη την τοποθέτηση κάποιου ανθρώπου που αφιέρωσε όλη του
    >>>> τη ζωή και
    >>>> έστησε παρθενώνες που θα μιλούν  αιώνες  και κατόρθωσε να αναγνωρίσει
    >>>> νομικά την αναβίωση την αναγόρευση θεοποίησης του Αλεξάνδρου αποδείξατε
    >>>> μόνοι σας με τα δικά σας γραπτά ότι είστε σε πολύ λάθος δρόμο και καλά θα
    >>>> κάνετε να αφήσετε ήσυχους αυτούς που όχι μόνο δεν σας ενόχλησαν αλλά σας
    >>>> προσέφεραν.
    >>>>
    >>>> Την ενόχληση την γεννήσατε εσείς  επειδή  εγώ  έκανα το τολμηρό βήμα
    >>>> και αναβίωσα επίσημα την ήδη υφιστάμενη θεοποίηση του Αλεξάνδρου.
    >>>>
    >>>> Και το ότι γράψατε χωρίς εγώ να  δώσω αφορμή είναι μία κακοπροαίρετη
    >>>> πράξη σας. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που στην αρχή κάνετε λόγο για
    >>>> κακοπροαίρετες
    >>>> και καλοπροαίρετε  απόψεις. Και η αποφυγή της κοινοποιήσεως για την
    >>>> σπονδή του Αλεξάνδρου την ημέρα της τελετής ήταν από δική σας πλευρά
    >>>> κακοπροαίρετη. Εγώ περίμενα την ανακοίνωση για την σπονδή που σκόπιμα δεν
    >>>> έγινε. Όλοι οι δικοί μου όπως και εγώ παρακολουθήσαμε με σεβασμό όλο το
    >>>> πρόγραμμα. Όταν πήρα εγώ το λόγο επιτακτικά πλέον διότι φανήκατε
    >>>> ασεβέστατοι αποχωρήσατε όλοι και η Γεωργία μαζί με την παρέα της
    >>>> ενώ εγώ με
    >>>> τους δικούς μου κάναμε την σπονδή  έφυγε και πήγε να κάνει σπονδή στο
    >>>> άγαλμα της Δήμητρας.
    >>>>
    >>>> Αυτά αγαπητά μέλη της εταιρίας Τετρακτύς  είναι λίαν ασυμβίβαστα και
    >>>> δεν περίμενα ποτέ ότι άνθρωποι από τον κύκλο αυτό θα φερόταν τόσο
    >>>> αγενέστατα και τόσο δογματικά.
    >>>>
    >>>> Με φιλικούς Χαιρετισμούς
    >>>>
    >>>> Αριστοτέλης Κακογεωργίου
    >>>>
    >>>> Από την Ομάδα «Ε» της Διονυσιακής και Αλεξανδρινής Θρησκείας
    >>>>
    >>>>
    >>>>
    >>>>
    >>>> —
    >>>>
    >>>>      Paterakis  Spartakos (George)
    >>>>                   Athens   Hellas
    >>>>               00306945547021
    >>>>        http://www.fryktories.net
    >>>>
    >>>
    >>>
    >>>
    >>> —
    >>>
    >>>      Paterakis  Spartakos (George)
    >>>                   Athens   Hellas
    >>>               00306945547021
    >>>        http://www.fryktories.net
    >>>
    >>
    >>
    >>
    >> —
    >> *Αστραία <http://astrealeonidou.blogspot.gr/>*
    >>
    >
    >
    >
    > —
    >
    >      Paterakis  Spartakos (George)
    >                   Athens   Hellas
    >               00306945547021
    >        http://www.fryktories.net

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com