Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
20.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    ΣΥΡΙΖΑ και Οικουμενισμός


    „Διεθνής Διάσκεψη στην Αθήνα για την ειρηνική συνύπαρξη θρησκειών και πολιτισμών στη Μ. Ανατολή“. Μόνο γι‘ αυτό; Ή μήπως πρόκειται για ένα ακόμη μέσο για την επιβολή της Παγκοσμιοποίησης;

     

    Πρόλογος Εμμανουήλ Σαρίδη

    Η παρακάτω είδηση δημοσιευθηκε χθές και σήμερα στις περισσότερες εφημερίδες και σε πολλά ιστολόγια, σχεδόν με το ίδιο άοσμο και άχρωο κείμενο (παρά τις τόσες φωτογραφίες και βίντεο με τους Προέδρους της Δημοκρατίας, τους Υπουργούς με τους σκεμπέδες και τους λογής-λογής παπάδες και δεσποτάδες που το βάλανε για γαρνιτούρα).

    Πουθενά όμως δεν διάβασα κάποιες βαθύτερες σκέψεις για το συνέδριο αυτό, γιατί γίνεται, τι τελικά επιδιώκει και ποιοί είναι από πίσω. Ποιοί είναι δηλαδή αυτοί που κινούν τα νήματα, που είναι πίσω απο το συνέδριο και όχι οι παπάδες και οι σαπιοκοιλιάδες υπουργοί που κορδώνονται μπροστά μπροστά ή μιλούν από το βήμα. Έτσι διαπιστώνουμε για ακόμη μια φορά, ότι αυτά που μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕ στην ουσία δεν μας λένε τίποτα, είναι σαν αυτά που διαβάζαμε πρίν στις εφημερίδες, που γράφανε ότι ο Πρωθυπουργός συνάντησε τον Άλφα Υπουργό ενός ξένου κράτους και συζήτησαν επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Τί όμως είπαν; Άντε ντε, εκεί που είναι και το ζουμί της συνάντησης και αυτό που δεν μας λέγανε ούτε πρίν, ούτε τώρα. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να ρίξουμε λίγο φως στο σκοτάδι που επικρατεί πίσω απο τα αστραφτερά φώτα του συνεδρίου.

    Για την παγκοσμιοποίηση θα έχουμε κάτι ακούσει. Ίσως και για το ότι η παγκοσμιοποίηση, όπως μας την περιέγραφε και ο ΓΑΠ, σημαίνει την δημιουργία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, όχι κυβέρνησης, γιατί τα κράτη, που για να κουμαντάρονται καλύτερα, γίνονται όλο και περισσότερα (διάλυση Σοβιετικής Ένωσης ή Γιουγκλσλαβίας, φερ‘ ειπείν) θα εξακολουθήσουν, κατά το σχέδιο, να παραμένουν ως έχουν, η διακυβέρνησή τους όμως θα γίνεται απο ένα κέντρο λήψεως αποφάσεων και αυτό είναι που θα εξουσιάζει ο Σιωνισμός. Νομίζω, ότι δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν την κυβερνούν τα ανδρείκελα που λέγονται Ευρωβουλευτές, ούτε ο Juncker ή ο Jeroen Dijsselbloem, την Γερμανία δεν την κυβερνά η Merkel και τις ΗΠΑ ο Obama, αλλά ο σιωνιστικός Ηγεμόνας με το σύστημα που έχει δημιουργήσει και που έχει περιτύλίξει σαν χταπόδι την γήινη σφαίρα. Το σύστημα αυτό εγώ το ονομάζω σύστημα Rothschild ή Ηγεμόνα (βλέπε και το άρθρο Η απόκρυφη παγκόσμια δικτατορία της αυτοκρατορίας των Rothschilds που δημοσιέθηκε σ‘ αυτήν εδώ την ιστοσελίδα).

    Το σύστημα Rothschild έχει ήδη αποκτήσει την οικονομική και πολιτική κυριαρχία επι του πλανήτη μας, παράδειγμα η Ελλάδα, ιδιαίτερα τώρα, με την κυβέρνηση των ανδρεικέλων του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία η χώρα μας έχει χάσει οριστικά πλέον την εθνική της κυριαρχία, τουτ‘ έστιν δεν έχει πλέον δική της ούτε εσωτερική, ούτε εξωτερική πολιτική. Οι τελευταίες κυβερνήσεις με τα Μνημόνια Ι., ΙΙ. και ιδιαίτερα το φαρμακερό ΙΙΙ. την έχουν κάνει χαντούμη, έρμαιο των αποφάσεων του Ηγεμόνα και των επιτετραμμένων του, είτε αυτοί είναι η Merkel της Γερμανίας είτε ο Obama των ΗΠΑ. 

    Και μετά την οικονομική  και πολιτική κυριαρχία του Σιωνισμού έφθασε και η σειρά της εκκλησίας, όπου οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, με τους Καθολικούς, τους Μωαμεθανούς, τους Εβραίους και όποια άλλα εκκλησιαστικά παρακλάδια υπάρχουν, θα γίνει ένα πράμμα. Πρώτα, για να πείσουμε την γιαγιά που σταυροκοπιέται, ότι Χριστιανισμός και Ισλάμ είναι ένα καλό πράμμα και έτσι να δέχεται αγόγκυστα τις στρατιές των Μουσουλμάνων που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Και δεύτερο, για να επηρρεάσουμε τους αδελφούς μας στην Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία και Λευκορωσία και προ πάντων να βάλουμε και ένα πόδι στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας, για να μπεί εκεί η παγκοσμιοποίηση απο την πίσω πόρτα.

    Για το θέμα του Οικουμενισμού διαβάστε και το πολύ ενδιαφέρον άρθρο Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ, κι‘ ας είναι ο συγγραφέας του, Χαράλαμπος Βασιλόπουλος, ένας Αρχιμανδρίτης. Τα λέει πολύ καλά.

    Πρωτού περάσουμε στο εν λόγω άρθρο να συμπληρώσω επίσης, ότι η κυρία Victoria Nuland, που παίρνει μέρος στο συνέδριο αυτό, είναι η φαρμακερή οχιά για ειδικα Jobs στην υπηρεσία του Obama. Η Nuland είναι, φερ‘ ειπείν αυτή, που έστελνε τα λεφτα στους Ουκρανούς „επαναστάτες“, που κατά τα αιματηρά γεγονότα της 22. Φεβρουαρίου 2014 ανέτρεψαν τον Γιανουκόβιτς από το αξίωμα του Προέδρου και εγκατέστησε τα καθίκια Ποροσένκο και Κλίτσκο – και άλλους τέτοιους πουλημένους στη Δύση – στην εξουσία. Είναι επίσης αυτή, που έλεγε τηλεφωνικά στούς „επαναστάτες“ το περίφημο „Fuck the EU“.

    Το συνέδριο το διοργάνωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών με τον σκεμπετζή υπουργό του Κοτζιά, που κάποτε ήταν ΚΚες και πρίν λίγους μήνες περιτρυγίριζε σαν καραγκιόζης τον Πούτιν στη Μόσχα. Και τώρα, σαν ο καλός ο μαθητής – υπακούωντας στα προστάγματα των αφεντικών του – διοργανώνει ένα τέτοιο συνέδριο, ντροπή για την Ελλάδα, που χρησιμοποιείται σαν κράχτης σαν κράχτης για να αποπλανήσει κάποιες μικρότερες χώρες που θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα αριστερούς, τον Τσίπρα που „έχτισε“ ο Ηγεμόνας προσεκτικά σαν αριστερό νταβατζή, όπως προηγουμένως είχε για τον ίδιο λόγο „χτίσει“ και χρησιμοποιήσει και τον ΓΑΠ.

    Έχει μείνει πλέον η παραμικρή αμφιβολία, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα εργαλείο του σιωνιστικού Ηγεμόνα για την οριστική απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας και σαν κράχτης για μικρότερες χώρες;

     

    Και τώρα το άρθρο ή είδηση „Διεθνής Διάσκεψη στην Αθήνα για την ειρηνική συνύπαρξη θρησκειών και πολιτισμών στη Μ. Ανατολή (ενημέρωση-φωτογραφίες)

    Το επίκεντρο ενός σημαντικού διαλόγου, υπό τη σκιά των δραματικών συγκρούσεων σε διάφορες περιοχές της Μέσης Ανατολής, γίνεται, σήμερα και αύριο, η Αθήνα, που ενώνει για πρώτη φορά όλες τις χριστιανικές Εκκλησίες της Μέσης Ανατολής, ηγέτες και επιφανείς προσωπικότητες του μουσουλμανικού και εβραϊκού κόσμου, καθώς και υπουργούς Εξωτερικών τεσσάρων χωρών.

    Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλος κηρύσσει την έναρξη της Διεθνούς Διάσκεψης

    Η Διεθνής Διάσκεψη με θέμα «Θρησκευτικός και πολιτιστικός πλουραλισμός και ειρηνική συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», που διοργάνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, με πρωτοβουλία του Νίκου Κοτζιά, και άρχισε σήμερα, είναι μία ελληνική προσπάθεια για τον συντονισμό των προσπαθειών στην προστασία των χριστιανικών πληθυσμών και τον σεβασμό της πολυπολιτισμικότητας και της πολυθρησκευτικότητας στη Μέση Ανατολή.

    Embedded image permalink

    Τον σημαντικό ρόλο της Ελλάδας, μίας χώρας που είναι γέφυρα τριών ηπείρων, ως ενός έντιμου μεσολαβητή στην επιτακτική ανάγκη για την ειρηνική συνύπαρξη διαφορετικών δογμάτων, αντιλήψεων, πεποιθήσεων και κυρίως για την υπεράσπιση πρωτίστως της ανθρώπινης ζωής, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στην ομιλία του.

    Ένας από τους βασικούς στόχους της ελληνικής διπλωματικής πρωτοβουλίας, είναι η ανάδειξη του ρόλου των θρησκευτικών ηγετών στην υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής και της συμβολής τους στην επίτευξη της ειρηνικής συμβίωσης σε συνθήκες αξιοπρέπειας και αμοιβαίας κατανόησης.

    Στη Διεθνή Διάσκεψη, συμμετέχουν εκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, οι ορθόδοξοι προκαθήμενοι των Πατριαρχείων Αλεξανδρείας, Αντιοχείας και Ιεροσολύμων, (κ.κ. Θεόδωρος, Ιωάννης και Θεόφιλος), οι Αρχιεπίσκοποι Αθηνών, Κύπρου, Αλβανίας, ΗΠΑ, Καναδά, Περγάμου και Γαλλίας (κ.κ. Ιερώνυμος, Χρυσόστομος, Αναστάσιος, Δημήτριος, Σωτήριος Ιωάννης και Εμμανουήλ), ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου, Μητροπολίτης κ.κ. Ιλαρίων, καθώς και οι ηγέτες των Αρχαίων Ανατολικών Εκκλησιών, της Αρμενικής, της Κοπτοορθόδοξης και της Συρορθόδοξης Εκκλησίας (κ.κ. Αράμ, Παύλος, Νικόδημος).

    Παρόντες είναι και προτεστάντες, ρωμαιοκαθολικοί, ιουδαίοι και μουσουλμάνοι υψηλοί εκπρόσωποι των Εκκλησιών, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Γκάλαγκερ, ο υπουργός Εξωτερικών του Βατικανού, ο Αρχιραββίνος δρ Ντέιβιντ Ρόσεν και ο Μέγας Μουφτής της Αιγύπτου Αμπντέλ-Καρίμ Αλάμ. Θα πάρουν μέρος, επίσης, οι υπουργοί Εξωτερικών του Ιράκ, της Ολλανδίας, της Αιγύπτου και της Κύπρου, ο διοικητής των κουρδικών περιοχών του Ιράκ Φαρχάντ Ατρούσι και η υφυπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ.

    Την έναρξη των εργασιών της Διάσκεψης κήρυξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος στο περιθώριο της Διάσκεψης θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Τορόντο, Υπέρτιμο και Έξαρχο παντός Καναδά, κ.κ. Σωτήριο, και στη συνέχεια με τον προκαθήμενο του Μεγάλου Οίκου της Κιλικίας κ.κ. Αράμ Α΄. Κατ‘ ιδίαν συνάντηση θα έχει ο κ. Παυλόπουλος το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

    Διμερείς συναντήσεις στο περιθώριο της Διάσκεψης έχει προγραμματίσει και ο κ. Κοτζιάς με τους προσκεκλημένους ομολόγους του, με εξέχουσα αυτή που θα έχει αύριο με την κ. Νούλαντ.

    Η αρμονική και μακρά συνύπαρξη των μονοθεϊστικών θρησκειών στη Μέση Ανατολή, μέσα στους αιώνες, αποδεικνύει ότι μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα, τόνισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στην έναρξη της ομιλίας του.

    Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, Ιερώνυμος, στην ομιλία του αναρωτήθηκε αν „αντί να είμαστε όλοι εδώ συγκεντρωμένοι και να κλαίμε για τα προσφυγόπουλα που κείτονται καθημερινά νεκρά στην άμμο, μήπως θα έπρεπε να μεριμνήσουμε νωρίτερα για να μην ξεριζωθούν μαζί με τους γονείς τους από τα σπίτια τους“. Σημείωσε, μάλιστα, πως αδυνατεί να βρει τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψει „την τραγωδία που εξελίσσεται, η οποία αντί να περιορίζεται συνεχώς εξαπλώνεται“.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    – See more at: http://left.gr/news/diethnis-diaskepsi-stin-athina-gia-tin-eiriniki-synyparxi-thriskeion-kai-politismon-sti-m#sthash.F3x1XczS.dpuf

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com